• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2020

21:57

PORODIČNA DRAMA! Legendarna teniserka želela da zaštiti BRATA, pa sada mora na sud sa njim!

Tenis

PORODIČNA DRAMA! Legendarna teniserka želela da zaštiti BRATA, pa sada mora na sud sa njim!

Podeli vest

Jedna od najboljih teniserki svih vremena Štefi Graf prolazi kroz porodični pakao poslednjih godina

Iako je tokom igračke karijere uspevala da odvoji prvatno od poslovnog, od kako je u penziji Graf ima velikih problema u porodici! Njen otac je osuđen na tri i po godine zatovora zbog utaje poreza, a sada je u žižu interesovanja upala zbog mlađeg brata Mihaeala. 

 

 

On je 2018. godine maljem uništio autom jednog prijatelja i pretio mu smrću, kada je zbog tog dela završio u zatvoru. Štefi Graf je platila kauciju od 5.000 dolara, ali se Mihael nije pojavio na sudu i tako je doveo sestru u novi nezgodan položaj. 

Štefi je izdejstvovala, kako bi izbegao zatvorsku kaznu, da njen 49-godišnji brat, otac troje dece, inače razveden, bude pravno tretiran kao maloletnik, a ona da bude njegov staratelj.

Foto: printscreen

Međutim, Mihaelu se to nije svidelo, pa se žalio sudu i sada će morati sa sestrom da se nateže uz asistenciju advokata, a da stvar bude još gora, njegov sin je podneo zahtev da postane staratelj ocu umesto svoje tetke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17