• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2020

19:44

OGLASIO SE ČOVEK KOJI JE SRBIJU VODIO DO "SALATARE"! Evo šta kaže o izdaji Zimonjića

Tenis

OGLASIO SE ČOVEK KOJI JE SRBIJU VODIO DO "SALATARE"! Evo šta kaže o izdaji Zimonjića

Podeli vest

Bogdan Obradović, čovek koji je kao selektor predvodio Srbiju do "salatare" 2010. godine, tvrdi da je smena Nenada Zimonjića i dolazak Viktora Troickog na selektorsku funkciju Dejvis kup reprezentacije Srbije dobar potez

Zimonjić je bio prilično ljut i tužan nakon što je dobio "nož u leđa" od srpskih tenisera, a sada je svoje mišljenje o tome izneo popularni Boća.

Svlačionica je rekla "Viktor" i to mora da se poštuje. Mislim da promena uopšte nije loša i ja maksimalno podržavam igrače. Mislim da je Nenad Zimonjić odreagovao previše emotivno, a za tim nema potrebe. Niko se nije rodio u selektorskoj fotelji, smene su sasvim normalna stvar - rekao je Obradović za "Blic".

Foto: Starsportphoto©

Bogdan Obradović

Nekadašnji Selektor "orlova" veruje da je Troicki dobar izbor.

On je uvek sa strane imao odlične savete i komentare na račun igara svojih drugova. Uostalom, ima dosta iskustva, Viktor Troicki živi tenis, poznaje taj sport. Vrlo je bitno da vrhunski igrači, kakav je Viktor bio, ostaju u tenisu i nakon što odluče da se povuku sa tura. Troicki će i dalje igrati, ali dobro je što polako razmišlja i šta će nakon toga.

Zatim se vrati na Zimonjića, za kog se nada da će ostati u Teniskom savezu Srbije.

Nama su ljudi kao što je Nenad potrebni. On je izuzetno stručan, ima znanja i greota bi bilo da takvog čoveka nemamo u Savezu. Ono što ja lično zameram Savezu je što se ne ponašaju kako treba prema onima koji su obeležili jednu eru srpskog tenisa. Moraju da zadrže Zimonjića na bilo kojoj funkciji - dodao je bivši selektor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boba

pre 3 godine

Sram Vas bilo na odluci u svlačionici. Boca, bices i ti smenjiv u svlačionici. Dozlogrdio si auditorijumu. Ziki, volimo te... NS

Marko

pre 3 godine

Koja bre svlacionica smenila Zimonju..?? Sta lupetas. Smenio ga Novak Djokovic, bas kao sto je i tebe smenio. Da, pitali su Djerea za misljenje. Zimonji se vratilo ono kako je on dosao u fotelju. Sada Novak namesta Troickog , jer je ovaj u dugovima preko glave, pa da uzme kintu. Svi oko tenisa ovo znaju. Cuj, svlacionica....

Bilo ti pravo a

pre 3 godine

Tebi je Bogdane bilo pravo, kada si smenjen? Troicki jeste tu, ali nema nikakvu karijeru u odnosu na Zikija. Toliko hvalis Zimonjica, kako je dobar, da treba da ostane u Savezu,... Pa sto ga ne zadrze na funkciji selektora? Alo, svlacionica bira selektora? Sta rade ostala tela, pojedinci? Za sta primaju plate ili volontiraju? Sta reci, sem, "srpska posla".

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija