• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2020

10:31

KAO ROKI BALBOA! Novak Đoković u Srbiji trenira nasred ulice i ne mari za užasne uslove! To je pravi PATRIOTA /VIDEO/

Tenis

KAO ROKI BALBOA! Novak Đoković u Srbiji trenira nasred ulice i ne mari za užasne uslove! To je pravi PATRIOTA /VIDEO/

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno se nalazi na Divčibarama gde se sprema za narendu sezonu, a da je i dalje običan čovek koji voli prirodu jasno se vidi na snimku koji kruži društvenim mrežama

Naime, Đoković nije odlučio da trči u nekoj toploj sali, traci u teretani ili tako nešto, već je izašao na hladne ulice Divčibara i u stilu Rokija Balboe, u četvrtom delu popularnog filma, odradio je trening po ne baš idealnim uslovima.

Kao što se navodi na Instagram stranici "vila_priroda_divcibare" koja je podelila ovaj video snimak, Novak je veliki čovek koji je ostao prirodan i jednostavan.

 

Svaka čast, šampione!

Novak Đoković će sezonu 2021. započeti na ATP kupu u Melburnu koji se igra od 1. do 5. februara, a tri dana kasnije je na programu i Australijan open. Na prvom turniru Nole brani titulu zajedno sa reprezentacijom Srbije, dok će na prvom grend slemu sezone pokušati individualno da odbrani tron.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zika

pre 3 godine

sto ne trci uz i niz piramide po visokom, da upija energiju? bos naravno.

PADAĆE SEKIRE! Hrvati masovno brane Noleta
Tenis

PADAĆE SEKIRE! Hrvati masovno brane Noleta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je odstrane britanskog "Dejli Mejla" sramno proglašen za najvećeg "kovididiota" 2020. godine, ali na njegovu stranu je stao hrvatski narod

22.12.2020

19:01

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija