• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2020

14:29

SVIMA JE MUKA OD ĐOKOVIĆA! Britanac brutalan, razapeće ga zbog ovoga!

Tenis

SVIMA JE MUKA OD ĐOKOVIĆA! Britanac brutalan, razapeće ga zbog ovoga!

Podeli vest

Novak Đoković će u 2021. godini morati da osvoji dva grend slema ako želi da stigne Rafaela Nadala i Rodžera Federera koji ima ju 20 najvećih trofeja, dok je Srbin na 17

Greg Rusedski, nekadašnji britanski teniser, koji je jedno vreme nastupao i pod zastavom Kanade, veruje da će Novak Đoković oboriti dva velika rekorda i nadmašiti Rodžera Federera. 

- Mislim da će Novak svakako nadmašiti Samprasov rekord po broju sezona završenih na mestu broj jedan, a oboriće i Federerov rekord po broju nedelja na vrhu. Jedini koji može da ima više grend slemova od njega na kraju je Rafa Nadal. Đoković će prestići Federera, možda neće imati više titula u karijeri kada se sve računa, ali hoće kada su u pitanju grend slemovi -  poručio je Rusedski, koji smatra da se sada za sve pitaju Srbin i Španac. 

Foto: ap photo/tanjug

Novaku Đokoviću samo Rafael Nadal može da pokvari planove

- Bitka je među njima dvojicom. Novak nije osvojio US open, da je bilo tako sada bi imao 18 titula. Nadalu morate dati najveće šanse na Rolan Garosu, ukoliko Tim ne bude bio u stanju da ga skine sa trona u Parizu. On je jedino koji tamo može da ga dobije. Tako da su Novaku potrebne bar dve ili tri grend slem titule. Sve ovo postaje fascinantno, mnogo je nepoznanica na tom putu. Ovoj novoj generaciji igrača je muka od "velike trojke".

Rusedski se potom osvrnuo i na Rodžera Federera, koji je otkazao učešće na Australijan openu.

On će svakako pikirati na trijumf na Vimbldonu. Ima osam titula tamo. Te meč lopte protiv Novaka, mora da mu je to bio najteži poraz u karijeri. Ako uspe da osvoji Vimbldon, imao bi 21 titulu, ostavio bi Đokovića dalje iza sebe i bio tu sa Nadalom. Jedan meč ili jedan poen mogu da naprave veliku razliku u nečijoj karijeri. Verujte mi, ja to znam najbolje - zaključio je Greg Rusedski.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PUUUUU

pre 3 godine

BRUKA ...STA JE URADIO ZIMONJICU? SAMO DA BI DOVEO NESPOSOBNOG TROICKOG IZA KOGA U STVAI STOJITE VI DJOKOVICI...GOVNA KOJA ZLOUPOTREBLJAAVJU BUDALE DA NJIMA MANIPULISU

straja

pre 3 godine

Svi ovi koji pisu o Novaku Djokovicu(se velikim ambicijama) PISU da bi izasli iz anonimnosti,ili nikad nisu ni bili blizu toga da nekoga interesuje sta su,sta rade,kako rade...odnosi se i na tenisere i na novinare,i na politicare i naravno na BLOGERE! Svi znaju STA TREBA,KAKO TREBA...ali ni ne pokusavaju da nesto od toga urade!Njih Novak ne interesuje,oni samo zele da se nametnu bez realnog opravdanja...naravno ovo se odnosi i na MENE!!ne bezim!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija