• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2020

17:22

ITALIJANI OTKRIVAJU, NOVAK POSTAJE MINISTAR! Federer svake godine 14. jula dobije telegram... Sumnja se u Đokovića!

Tenis

ITALIJANI OTKRIVAJU, NOVAK POSTAJE MINISTAR! Federer svake godine 14. jula dobije telegram... Sumnja se u Đokovića!

Podeli vest

Rodžera Federera odavno šalju u penziju, na red su došli Novak Đoković i Rafael Nadal

Italijani su se malo našalili na njihov račun i napisali komičan tekst o tome kako vide najveća teniska imena u penziji. Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer i Endi Marej na portalu "Ubitenis" dobili su drugačija zanimanja.

Novak postao ministar

Srpskog asa u 2040. godini vide kao ministra u Monaku i apsolutnog kralja veganske ishrane. Zanimljiv detalj je što su osmislili da je Đokovićeva tabela sa tofu ishranom 208. nedelja najprodavanija na listi, dok je Federerov pesto koji Švajcarac lično pravi na toj listi bio 200 nedelja. Odnosno Italijani su na komičan način predstavili  trku dva rivala po broju nedelja na vrhu ATP liste.

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Novak Đoković

Federer uzgaja bosiljak

Federera vide kao uzgajivača bosiljka. On živi u Ženevi, na velelepnom posedu sa suprugom Mirkom.

Nadal će za dvadeset godina biti poznati igrač golfa, ali i osvajač Svetskog prvenstva u kartaškoj igri bridž.

Endi Marej predstavljen je takođe na urenbesan način. On je predodređen da postane ambasador ženske lepote u tenisu. Društvo ga često zove da svira bubnjeve, ali Endi ne može da im objasni da je nadimak "velika četvorka" korišćen samo za tenis. Aludira se na bend Bitlsi kojima je to takođe bio nadimak.

Italijani su malo pecnuli Federera. Navode kako se četiri teniska velikana ne viđaju često, ali da Federer svake godine 14. jula dobije telegram sa porukom "Srećna godišnjica" za koji sumnja da mu šalje Đoković. Inače, 14. jula je održano finale Vimbldona 2019. godine u kojem je nakon duge borbe slavio srpski as.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija