• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2021

08:56

NOVAKOV PRIJATELJ SLOMLJEN! Del Potru preminuo otac!

Tenis

NOVAKOV PRIJATELJ SLOMLJEN! Del Potru preminuo otac!

Podeli vest

Argentinskom teniseru Huanu Martinu del Potru preminuo je otac u 63. godini

Del Potrov tata sredinom decembra prošle godine imao je operaciju srca, te mu je zdravlje nakon nje bilo izuzetno krhko.

Među teniserima koji su na društvenim mrežama izrazili saučešće Delpu su Rafael Nadal i Giljermo Vilas. Inače, Argentinac je sjajan prijatelj sa svim srpskim teniserima, posebno sa Novakom Đokovićem.

Foto: reuters

Huan Martin del Potro

Nekada treći teniser sveta je vrlo emotivno doživeo ovaj gubitak koji ga je zadesio u vrlo složenom i teškom trenutku njegove karijere. Nije se takmičio od juna 2019. godine, a imao je čak tri operacije desnog kolena.

U junu 2020. Del Potro je istakao da su upravo roditelji bili njegova pokretačka energija i najveća motivacija da se iznova nakon zdravstvenih problema vraća na "tur".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija