• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2021

16:27

TENISERI PROTESTVUJU! Za Australijan open se spremaju u sobama, a cimeri su im PACOVI /VIDEO/

Tenis

TENISERI PROTESTVUJU! Za Australijan open se spremaju u sobama, a cimeri su im PACOVI /VIDEO/

Podeli vest

Prvi ovosezonski Grend slem igraće se u Melburnu od 8. do 21. februara, a svi učesnici Australijan opena se trenutno nalaze u obaveznom karantinu. Međutim, uslovi u kojima se spremaju za turnir su daleko od onih kakvim su se nadali

Teniseri i teniserke na društvenim mrežama objavljuju video snimke kako treniraju u nehumanim uslovima, u svojim sobama, a jasno se može primetiti i da je higijena hotela na nezavidnom nivou.

Kanađanin Denis Šapovalov je na Tviteru okačio video snikam svog trennga u pokušaju.

 

Sa druge strane, Pablo Kuevas ne zna šta će sa sobom, pa surfuje na krevetu po sobi.

 

Ipak, najozbiljniji trening je odradila Julija Putinceva, bar dok nije dobila cimera...

 

Njoj se posle treninga u sobi pojavio pacov, a Kazahstanka je bezuspešno dva sata pokušavala da dobije novu sobu.

 

Inače, u toku dana pojavile su se i informacije da su pojedini teniseri pokušali da prekrše karantin i da izađu iz izolacije u znak protesta. Takođe se navodi da će oni biti deportovani sa Australijskog tla ukoliko pokušaju to da ponove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17