• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2021

10:34

NOVAK SE POJAVIO U DRESU SRBIJE! Progovorio o povredi i uvrnutom osećaju...

Tenis

NOVAK SE POJAVIO U DRESU SRBIJE! Progovorio o povredi i uvrnutom osećaju...

Podeli vest

Novak Đoković je zabrinuo navijače na prvom meču posle izlaska iz karantina

Prvi teniser sveta odigrao je samo drugi set protiv Janika Sinera na revijanom meču u Adelejdu. Problem su bili žuljevi.

Navijači su se zabinuli, jer Novaka prvo čeka odbrana trofeja na ATP kupu, a potom i na Australijan openu.

Na sreću, prvi teniser sveta ima dobre vesti. Inače, na konferencije za medije pred ATP kup pojavio se u dresu Srbije.

- Bio sam u mogućnosti da treniram normalno u poslednjih nekoliko dana, to više nije nikakav problem -  rekao je Đoković pred start ATP kupa.

Foto: Reuters

Novak Đoković

U Australiji će teniseri igrati pred navijačima, 

- Na ovom nivou karijere, kada igram više od 15 godina profesionalno, mislim da je jedna od najjačih snaga motivacije i inspiracije koja te pokreće, igranje pred publikom. Osećanje energije i razmene sa navijačima, strasti… A igrati bez njih, kraj prošle sezone nije bio lak. U Beču je bilo malo navijača, ograničen kapacitet, ali stvarno je uvrnut osećaj igrati bez navijača. Naravno, bolje je imati turnir i ovako, nego da ga ne bude uopšte. Omogućava se mnogim teniserima da igraju sport koji vole i od kog žive - rekao je Novak.

Karantin od 14 dana bio je fizički i psihički izazov.

Ovde imamo priliku da se takmičimo, igramo, treniramo, u sportu smo koji volimo. Uzbuđen sam što sam ovde i ovo mi je mnogo nedostajalo, da budem iskren. Radili smo, išli u teretanu, a onda se vraćamo u svoju bazu i karantin, to je psihički i fizički izazovno. Ali tu smo, nadam se da ćemo imati dosta dobrog vremena na terenu - poručio je Novak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija