• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2021

07:46

ŠOK, SRBIJA ELIMINISANA POSLE DRAME! Nemci izbacili naše tenisere sa ATP kupa! /VIDEO/FOTO/

Tenis

ŠOK, SRBIJA ELIMINISANA POSLE DRAME! Nemci izbacili naše tenisere sa ATP kupa! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Teniseri Srbije nisu uspeli da se plasiraju u polufinale ATP kupa, na kojem su prošle godine osvojili titulu

U  odlučujućem duelu A grupe, bila je bolja Nemačka sa 2:1 u pobedama.

Odluka je pala u dublu! Meč između Đokovića i Ćaćića sa jedne, odnosno Štrufa i Zvereva sa druge strane, pripao je Nemcima, posle tri seta i super taj-brejka, 7:6, 5:7, 10:7.

Neizvesnost u meču odluke je dostigla vrhunac, pa je tokom 110 minuta igre višen samo jedan brejk. Prvi set je pripao nemačkom paru koji je slavio tek u taj-brejku sa 7:4, a potom su Novak i Nikola poravnali rezultat u setovima nakon što su drugi osvojili sa 7:5, zahvaljujući brejku u 11. gemu.

Foto: tanjug/ap

 

Ipak, na krilima osvojenog seta i psihološke prednosti koju su imali, srpski teniseri nisu uspeli da dođu do preokreta i izbore plasman u polufinale. Umesto toga, Zverev i Štruf su uspeli da trijumfuju u super taj-brejku sa 10:7 i tako izbace branioca titule iz daljeg takmičenja.

Dušan Lajović nije uspeo da upiše pobedu protiv Jana Lenarda Štrufa. Lajović je odlično počeo meč protiv Štrufa, ali je posle problema sa žuljevima ipak on je bio taj koji je "položio reket" - 6:3, 3:6, 4:6.

Foto: tanjug/ap

 

Onda je na teren morao da izađe Novak Đoković, Uspeo je da pobedi Aleksandera Zvereva, ali tek nakon što je izgubio prvi set. Đoković je slavio 6:7, 6:2, 7:5! 

Đoković je bio na set od poraza, kao i Srbija, ali je zaigrao onako kako ume, najbolje kada je najpotrebnije, ispalivši čak 11 as udaraca na putu ka trijumfu!

Posle dva i po sata provedenih na terenu Đoković je odlučio da igra i dubl sa Nikolom Ćaćićem protiv Štrufa i Zvereva, ali je nažalost nemački par stigao do pobede sa 10:7 u odlučujućem trećem setu!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17