• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2021

14:11

NEVIĐENO! Srpska lepotica u centru pažnje! Teniserka napravila opštu KONFUZIJU! /VIDEO/

Tenis

NEVIĐENO! Srpska lepotica u centru pažnje! Teniserka napravila opštu KONFUZIJU! /VIDEO/

Podeli vest

Marijana Veljović svetski poznati teniski sudija iz Srbije doživela je nesvakidašnju sitauciju na meču

Veljovićeva je sudila meč Sorane Kristee i An Li na WTA turniru Melburn 3, koji spada u pripremu za Australijan open. Rumunka Kristea napravila je presedan u tenisu i zamolila Veljovićevu da opomene njenog trenera. 

Rumunka je pri rezultatu 3:6, 0:3 bila ljuta na svog trenera Karla Maesa, sa kojim je imala i prepirku nakon čega se obratila Veljovićevoj. 

- Možete li da mu date upozorenje, molim vas? Priča bez prestanka. Čujem ga kad sam na terenu, ovde, hoću samo da mu poručim da prekine s pričom - rekla je Kristea. 

- Tražiš od mene da upozorim tvog trenera? Po pravilima ja mogu da upozornim samo tebe - odgovorila joj je Marijana Veljović. 

- Znam, ali molim vas recite mu da prestane, ne mogu to više da podnesem - nastavila je Kristea po svom.

Kristea je na kraju set izgubila sa 6:1, automatski i meč, ali za sada nije poznato da li će se njena saradnja sa Maesom biti nastavljena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija