• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2021

12:28

OZBILJNA PROVOKACIJA! Bezobrazluk! Sramno pitanje za Novaka, odmah je "sasekao" novinarku! /VIDEO/

Tenis

OZBILJNA PROVOKACIJA! Bezobrazluk! Sramno pitanje za Novaka, odmah je "sasekao" novinarku! /VIDEO/

Podeli vest

Novak Đoković je na startu Australijan opena pobedio Žeremija Šardija sa 6:3, 6:1, 6:2, posle sat i 35 minuta igre

Posle trijumfa, novinarka je pokušala da isprovociraju prvog tenisera sveta pitanjem da li je bio frustriran tokom karantina.

- Kako to misliš frustriran? - Nole je prekinuo novinarku pitanjem, a nakon objašnjenja da nije mogao da trenira koliko želi, Srbin je dodao:

Zadovoljan sam što smo slobodni, što igramo tenis, što smo se vratili u Australiju, Ovo je za nas srećno mesto, srećni slem - vešto je Nole izbegao provoikaciju.

 

 

Potom se zahvalio navijačima. 

- Srce mi je puno kada ponovo vidim publiku na stadionu. Zadovoljan sam kada vidim opet navijače. Predivno je. Veliko vam hvala. Cenim vašu podršku što ste došli večeras, nekada uzimamo stvari zdravo za gotovo. 

Foto: reuters

Novak Đoković kao furija u prvom kolu

Nastavio je seriju pobeda Nole u Melburnu. Na Ozi openu je osvojio osam trofeja, poslednja dva. 

- Postoji ljubavna afera sa ovim terenom. Želo sam dobro da počnem. Ovo je moj omiljeni teren, imao sam sreće da ovde imam mnogo uspeha. Ovi ljudi mi pomažu da uživam još više.

Nardeni rival Đokoviću biće Amerikanac Tijafo.

- Prvi put da igram protiv njega. Jedva čekam. Jedan je od mladih tenisera koji dolaze, agresivan jedan od najbržih igrača na turu. Jedva čekam sledeći izazov..


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija