• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2021

13:03

KIRJOS ĆE CRĆI OD MUKE, OPET JE NAPAO NOVAKA! On bez majice ide na žurke tokom pandemije...

Tenis

KIRJOS ĆE CRĆI OD MUKE, OPET JE NAPAO NOVAKA! On bez majice ide na žurke tokom pandemije...

Podeli vest

Nika Kirjosa žestoko je pogodio komentar Novaka Đokovića na njegov račun, pošto je Srbin jasno rekao da nema poštovanja za Australijanca


Srpski teniser je rekao da je Kirjos dobar za tenis, ali što se tiče njegovog ponašanja van terena nije želeo mnogo da komentariše.

- Iskreno, nemam mnogo poštovanja za njega van terena. To je sve što ću reći - rekao je Đoković.

Foto: reuters

 

Novinari su jedva dočekali da pitaju NIka Kirjosa da prokomentariše Novakovu izjavu, a Australijanac je kao i uvek odgovorio u svom stilu:

- Više bi imalo smisla da kaže da me ne voli i ne poštuje na terenu. Mislim da se van terena ponašam normalno i kako to dolikuje kada je pandemija u toku. Veoma sam oprezan i odgovoran - kazao je Nik i dodao: 

- Veoma je čudan Novak. Strašan teniser, đavoljski je dobar. Ali, ne mogu da dobijem neke kritike od čoveka koji ide na žurke i provodi se bez majce tokom pandemije. Sve je jasno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zozonbg

pre 3 godine

Sve se nosi iz kuce, pa i elementarno vaspitanje. Odrastao je u okruzenju ispunjenim primitivizmom. Tu ne pomaze ni novac, ni sport. On, je jednostavno to sto jeste, obican primitivac. I takav ce ostati do kraja zivota. Da nije Novak, bio bi neko drugi. Prosto receno,to mu je karakterna osobina. Primitivac i nista vise od toga.

Ce

pre 3 godine

Govno ko govno , ne moras da zagazis u njega da bi video da smrdi .

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija