• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2021

13:16

ZBOG OVE TRI STVARI SAM USPELA! Olgina prva izjava posle velike pobede!

Tenis

ZBOG OVE TRI STVARI SAM USPELA! Olgina prva izjava posle velike pobede!

Podeli vest

Olga Danilović je na startu Australijan openu eliminisala 16. nositeljku Petru Martić, rezultatom 7:5, 3:6, 6:4

Bila je to Olgi prva velika pobeda, na premijernom učešću na grend slemu.  

- Idemooo - rekla je u svom stilu, pa nastavila:

Velika pobeda koja meni u ovom trenutku znači mnogo. Znači i moj prvi plasman u drugo kolo prvog grend slema u karijeri. Prvi put sam u glavnom žrebu Melburna do kojeg sam stigla iz kvalifikacija u ovom svima nama čudnom startu sezone, ali startu koji nas čeliči i uči da se sve može, da rad i disciplina uprkos okolnostima su pravi i jedini put ka rezultatu koji želiš i sanjaš - rekla je Olga posle trijumfa.

Foto: printscreen

Olga Danilović

Priznaje da nije bio lak meč sa Hrvaticom, koja zauzima 19. poziciju na VTA rang-listi.

- Težak meč, očekivano, imala sam izuzetnu protivnicu preko puta mreže, čije ime znači mnogo u belom sportu i koja iza sebe ima vrhunske rezultate vredne svakog respekta. Znala sam da neće biti lakih poena, da me čeka velika borba, da moram igrati na najvišem nivou i da uz sve to moram ostati mirna. Ispoštovala sam plan koji sam napravila sa mojim timom, ostala sam dosledna svoje igre i rezultiralo je na najbolji mogući način. Srećna, zadovoljna gledam na sledeći meč i na nastavak takmičenja u toplom i lepom Melburnu.

Olga Danolović se za Australijan open pripremala u Beogradu sa Novakom Đokoviće. Prvi teniser sveta je talentovanoj Srpkinji delio savete i tokom treninga u Melburnu, pa ne bi bilo iznenađenje da Olga dogura daleko u prvom učešću na Australijan openu.

Naredna protivnica biće joj 28-godišnja Amerikanka Šelbi Rodžers sa kojom se naša reprezentativka sastala 2019. na turniru u Hjustonu - Danilovićeva je tada slavila pobedu rezultatom 6:3, 7:6 (7-5).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17