• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2021

08:55

PLANETA BRUJI O NOVAKOVIM REČIMA! Amerikanac je PSOVAO, PROVOCIRAO, ali je Đoković ispao šmeker!

Tenis

PLANETA BRUJI O NOVAKOVIM REČIMA! Amerikanac je PSOVAO, PROVOCIRAO, ali je Đoković ispao šmeker!

Podeli vest

Novak Đoković se posle čak tri i po sata igre plasira u treće kolo Australijan opena, savladao je Frensisa Tijafoa 6:3, 6:7, 7:6, 6:3

Nije bilo lako Novaku, uslovi mu nisu odgovarali, bilo je vruće i sparno, poprilično se namučio da izađe na kraj sa Tijafoom. 

Amerikanac se tokom meča bio izuzetno bezobrazan, odugovalačio je vreme, pokušavao da destabilizuje Nvaka na pokvaren način, a on je imao reči hvale za svog protivnika.

- Težak meč plus teški uslovi. Imali smo sunce, bilo je tada jako vruće i igrali smo duge poene. Moram da odam Frensisu priznanje na ovom sjajnom meču i na tome kako je igrao - rekoa je Novak po završetku meča. 

On je istakao da mu je bilo žao što je zbog opomene sudije Tijafo ostao bez prvog servisa u važnom trenutku meča, iako je bilo po pravilima da Tijafo bude tako kažnjen posle treće opomene zbog odugovlačenja. Čak je posle jedne i bio toliko nezadovoljan da je u razgovoru sa sudijom - psovao.

Foto: reuters

 

- Nažalost, bila je ta opomena posle koje je izgubio prvi servis, a izgubio je i taj svoj servis gem u finišu. Nije trebalo tako da bude, nije imao sreće, ali nadam se da će sada imati dobru sezonu.

Novak je potom odgovarao na pitanje da li mu smeta što je u ovako ranoj fazi turnira morao da odigra dugačak meč.

- Ako bih mogao da biram, onda bih voleo da imam ovakve mečeve u prvoj nedelji, posle mečevi postaju sve teži, dolaze bolje rangirani igrači. Nije prvi put da imam ovakvu situaciju, znam kako da se suočim sa tim. Srećan sam što sam prošao kroz treći set, igrao je on dobro, imao sam 26 as servisa, ovo mi je verovatno lični rekord. Ovo je verovatno najbrža podloga ikada na Australijan openu, a igram već 15 godina ovde. Morate da imate odličan servis, da njime pokušate da osvojite neke lake poene.

Foto: reuters

 

Đoković je dodao da se na Australijan openu oseća kao kod kuće.

- Ne znam, verovatno je više stvari koje utiču na moje pozitivne igre ovde tokom godina. Kada negde ostvarite mnogo pobeda, sve ste samouvereniji i osećate se ispravno, kao da ste u svojoj dnevnoj sobi. Tako se osećam ovde, samo što ne sedim na svom kauču - rekao je Đoković u šaljivom tonu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đurđev uputio jasnu poruku: Sve snage usmeriti na očuvanje države i zaštitu nacije!
Politika

Đurđev uputio jasnu poruku: Sve snage usmeriti na očuvanje države i zaštitu nacije!

Ponašanje opozicije kakvo smo juče videli u Narodnoj skupštini se moglo i očekivati, oni su u mesecima iza nas intenzivirali svoje destruktivno ponašanje, što je kulminiralo tokom jučerašnje sednice, ali to je samo najava onoga što nas čeka u danima nakon izbora za Skupštinu grada Beograda i lokalnih izbora zakazanih za početak juna“, izjavio je poslanik i predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

03.05.2024

10:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Džet set

Srbija