• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2021

11:55

PAKAO! POVRAĆALA DVA PUTA, SKORO SE SRUŠILA NA TERENU, ali Slovenka nije odustala!

Tenis

PAKAO! POVRAĆALA DVA PUTA, SKORO SE SRUŠILA NA TERENU, ali Slovenka nije odustala!

Podeli vest

Neverovatan meč odigrale su Slovenka Kaja Juvan i Majar Šerif

Kaja je čeka dva puta povraćala tokom meča, uspela je uspela da se izbori sa problemima i pobedi rivalku sa 6:3, 6:7, 6:3.

Bio je ovo meč koji se igrao do ivice izdržljivosti, drugi je najduži u Melburnu u ženskoj konkurenciji ove godine. Trajao je dva sata i 39 minuta, a kada se duel završio, igračice su se samo srušile.

Ovaj duel je takođe bio  istorijski za Majar. Postala je prva Egipćanka koja je pobedila u glavnom žrebu grend slema, ali nije imala snage za novi podvig.

 

 

Sa druge strane, Kaja je prvi put u karijeri došla do treće runde velikog takmičenja. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija