• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2021

13:36

PROBLEM S LEĐIMA, KOGA ON FOLIRA? Rafa Nadal oduvao Amerikanca u tri seta!

Tenis

PROBLEM S LEĐIMA, KOGA ON FOLIRA? Rafa Nadal oduvao Amerikanca u tri seta!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal u drugom kolu Australijan opena ekspresno je pobedio Amerikanca Majkla Moa 6:1, 6:4, 6:2 posle sat i 47 minuta igre

Foto: reuters

Rafael Nadal lako do šesnaestine finala Australijan opena

Kuka Španac na povredu leđa, tako je bilo posle prvog kola, kada je rekao da je "preživeo", ali igra Rafa kao u najboljim danima.

Španski teniser Rafael Nadal u drugom kolu Australijan opena ekspresno je pobedio Amerikanca Majkla Moa 6:1.



Za samo 28 minuta Rafa je dobio prvi set. Uzeo je Amerikancu servis gem u četvrtom pa u šestom gemu i lagano došao do seta - 6:1. S druge strane, drugi teniser sveta na svoj servis nije imamo apsolutno nikakvih problema. 

Ni u drugom setu nije bilo promene snaga na terenu. Rafa je igrao koliko je bilo potrebno, napravio je brejk u petom gemi i dobio se 6:4 za 40 minuta igre.

 

Foto: reuters

 

Mo je na startu trećeg seta spasio pet brejk lopti, ali je rafa slomio otpor Amerikanca u petom gemu, potom je potvrdio brejk pošto je spasio brejk loptu i poveo 4:2.

Tada je bilo janso da se bliži kraj meča, mada niko nije sumnjao u rutinsku pobedu Španca. OPvog

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija