• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2021

07:15

TOTALNI HAOS U MELBURNU! Velike promene na Australijan openu, Novaku se neće svideti!

Tenis

TOTALNI HAOS U MELBURNU! Velike promene na Australijan openu, Novaku se neće svideti!

Podeli vest

Loše vesti stižu iz Australije! Navijača neće biti na tribinama od subote do srede

Naime, zbog blagog porasta broja zaraženih od koronavirusa, trenutno je 19 aktivnih slučajeva virusa, država Viktorija u kojoj se održava Australijan open, uvodi petodnevni "lokdaun".

To će naravno uticati na prvi grend slem u sezoni. Od subote do srede će biti zabranjeni navijači na Australijan openu. 

- Britanski soj virusa se pojavio i ovo je savet koji sam dobio od naših medicinskih eksperata. Na teniskim mečevima više neće biti publike - dodao je premijer države Danijel Endrjus.

Foto: reuters

Novak Đoković bez podrške navijača

Direktor turnira Krejg Tajli rekao je da su organizatori bili spremni na taj scenario, da su spremni i za potpuni "mehur", ali neće biti lako svima da se prilagode na staro.

- Bićemo zaključani do srede, samo će igrači moći da dođu. Pričali smo sa igračima, oni su shvatili situaciju - rekao je Tajli.

Novak Đoković u petak igra meč šesnaestine finala Australijan opena. Bio je oduševljen zbog povratka navijača, pa mu se nove vesti sigurno neće dopasti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije
Politika

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić danas počinje dvodnevnu posetu Berlinu tokom koje će se sastati sa nemačkim poslanicima i predsednicom Bundestaga Berbelom Bas, a u zvaničnoj delegaciji Srbije prvi put je i jedan opozicioni poslanik - Vladimir Đorđević iz koalicije NADA.

03.07.2024

12:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija