• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2021

12:59

NOVAKOV FIZIOTERAPEUT OBJAVIO FOTOGRAFIJE! Navijači u transu!

Tenis

NOVAKOV FIZIOTERAPEUT OBJAVIO FOTOGRAFIJE! Navijači u transu!

Podeli vest

Navijači Novaka Đokovića jedva čekaju vesti o stanju povrede prvog tenisera sveta

Novak je i pored problema i bolova usled povrede mišića stomaka pobedio Tejlora Frica sa 3:2. Ali, posle meča je sve zabrinuo, jer je sumnjao da je mišić pukao.

Đoković je rekao da nije siguran da će igrati protiv Miloša Raonića. Ali, dok navijači čekaju vesti, možda je odgovor dao  fizioterapeut našeg tenisera Ulises Badio.

Goran Ivanišević je bio zabrinut, Srbin nije trenirao u subotu, a Ulises je na Instgramu objavio fotografije sa terena, a na jednoj od njih je Novak nasmejan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ulises Badio (@uli.physio)

 

Navijači su bili oduševljeni, veruju da je to naznaka sjajnih vesti i da će Đoković biti spreman za Raonića. 

Foto: reuters

 

I direktor prvog grend slema sezone, Kreg Tili, najavio je da će Novak biti na terenu a duel sa Kanađaninom zakazan je za nedelju od 11 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija