• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2021

10:19

ČOVEČE, SJAŠI VIŠE! PUN JE MRŽNJE PREMA NOVAKU! Kirjos vređa i sprda se po instagramu! /FOTO/

Tenis

ČOVEČE, SJAŠI VIŠE! PUN JE MRŽNJE PREMA NOVAKU! Kirjos vređa i sprda se po instagramu! /FOTO/

Podeli vest

Nije tajna da je Nik Kirjos opterećen Novakom Đokovićem, ali je neverovatno na šta je sve spreman i koliko jadnih i bednih reči može da uputi na račun najboljeg tenisera sveta

Australijski teniser je nastavio da dosadjuje, pre svega ružnim i neprimerenim izjavama o Novaku Đokoviću! 

Ipak, jasno je da u nedostatku ozbiljnih rezultata pažnju mora da privlači na druge načine.

Tejlor Fric je na svom Instagram profilu postavio objavu po završetku učešća na Australijan openu, nakon poraza od Novaka Đokovića.

Foto: Instagram

Sramno da sramnije ne može.. Mada kada je Kirjos u pitanju, uvek može gore

- Težak način da se sve završi na Australijan openu. Bio sam tako blizu nečeg velikog pošto sam se borio najbolje što sam mogao. Prejak je bio Novak na kraju, nadam se da će uskoro biti bolje što se tiče povrede. Hvala svima na podršci, sledi povratak na posao - napisao je Fric.

Kirjos je po ko zna koji put osetio potrebu da vređa, omalovažava i na ružan način komentariše Đokovića:

-Uzeću medicinski tajm-aut Frici, vrlo brzo, vraćam se za dva sata- napisao je rugajući se aludirajući na pomoć koja je ukazana Novaku na tom meču zbog povrede!

Novak je najbolji teniser sveta, a jadnom Kirjosu sada ostaje samo da komentariše i gleda ga na liderskoj poziciji...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

Neka prica sta hoce. I Novak je svojevremeno ismejavao vrhunske igrace neko vreme.

Beki

pre 3 godine

Kirius nista ne moze postici u tenisu pa umislio da ce ga zapamtiti po tome sto prica gluposti. Koga zanima sta prica jedan propali teniser ? Vrednost reci zavisi od toga sta si postigao u zivotu, Teslu su napadali mnogi pricali da je lud a danas niko nezna ko su oni , a za Nikolu Teslu svi znaju.

Stojan

pre 3 godine

Kirjos je veoma opsednut sa Novakom, to je preraslo u bolest i mogao bi da bude opasan tj. da fizicki napadne Novaka. Bilo bi bolje da ponovo pocne da ide na terapije sa psihijatrom kao sto je ranije radio. Ne samo da napada Novaka nego takve gluposti izvodi da je prosto neverovatno zasto ga ne izbace. Da je bilo koje nacije sa istoka Evrope sigurno bi vec bio izbacen.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija