• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2021

08:10

RUS ODUVAO AMERIKANCA! Medvedev ozbiljno preti Nadalu i Đokoviću!

Tenis

RUS ODUVAO AMERIKANCA! Medvedev ozbiljno preti Nadalu i Đokoviću!

Podeli vest

U četvrtfinalu Australijan opena je Danil Medvedev koji je bez problema savladao Mekenzija Mekdonalda iz Sjedinjenih Američkih Država sa 6:4, 6:2, 6:3 za samo nešto više od sat i po vremena

Medvedev je praktično oduvao Amerikanca sa terena i poslao ozbiljnu poruku najvećim favoritima na Australijan openu - Novaku Đokoviću i Rafaelau Nadalu. 

Foto: tanujug/ap

 

Četvrti teniser sveta je tako upisao 18. uzastopnu pobedu, koja traje još od prošle sezone, čime je istakao kandidaturu za samu završnicu takmičenja.

Od polufinala i eventualnog duela sa Rafaelom Nadalom,  deli ga sunarodnik Andrej Rubljov.

Foto: tanujug/ap

 

On je vodio 2:0 u setovima protiv Kaspera Ruda, kada je ovaj rešio da mu preda meč. Tako ćemo prvi put u istoriji ćemo videti trojicu Rusa u četvrtfinalu nekog grend slema, pošto je tamo i Aslan Karacev koji je napravio najveću senzaciju u Melburnu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija