• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2021

12:15

AU, OD NJEGA OVO NISMO OČEKIVALI! Mislite da Novak ispada, a onda to nestane preko noći!

Tenis

AU, OD NJEGA OVO NISMO OČEKIVALI! Mislite da Novak ispada, a onda to nestane preko noći!

Podeli vest

Ceo svet je na nogama zbog Novaka Đokovića, utrkuju se da kažu kako ne mogu da veruju da je povređen a da igra i pobuđuje kao da mu nije ništa

Praktično, kao da više nije ni bitan tenis, ostali igrači koji su se plasirai i završnicu takmičenja, nego debata o povredi Novaka, kao da je prvi tenisert ikada povređen.

Sramota!

Izgleda da je potrebno da Novak odustane od takmičenja pa da mu poveruju da je povređen! Ali, ne! Tada bi ga pljuvali jer nije stisnuo zube i nastavio da se takmiči..

Javo se naravno i struc, bivši trener Rafaela Nadala, Toni Nadal. Naravno, sumnju zbog načina na koji povredu u javnosti predstavlja branilac titule na Australijan openu. A, zaboravio je kako Nadal 20 dana kuka zbog povrede leđa, jedva "preživljava", a još set nije izgubio u Australiji.

 

Foto: Reuters

Rafael Nadal i Toni Nadal

- Iznenađujuće je što Đokoviću smeta povreda do te mere da sumnja da li će da odustane od turnira, a zatim to nestane preko noći - piše Toni Nadal u novoj kolumni "El Paisa".

Đoković je povredu zaradio u meču 3. kola protiv Tejlora Frica, a potom je dva dana kasnije pobedio Miloša Raonića u osmini finala, mada je bilo evidentno da se nije potpuno oporavio.

- Neću ja biti taj koji dovodi u pitanje da li su njegovi bolovi istiniti ili ne, to je nešto uobičajeno kod sportista, ali on ih verovatno krije manje nego što bi trebalo - smatra Nadal.

Novak Đoković će u utorak oko 10.30 sati ujutru po srpskom vremenu izaći na teren "Rod Lejver arene" protiv Aleksandra Zvereva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 3 godine

a sta drugo i ocekivati od porodice nadal svi su isti zavidni jer ce Nole da ih ostavi da ga niko nece dugo da prevaziđe njegove rezultate ljubomora pravi cuda

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15