• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2021

09:08

PRESTANITE DA SE IGRATE SA NOVAKOM! Ne bi trebalo ni da zna za Nika! Konačno, Australijanac opleo po bahatom Kirjosu!

Tenis

PRESTANITE DA SE IGRATE SA NOVAKOM! Ne bi trebalo ni da zna za Nika! Konačno, Australijanac opleo po bahatom Kirjosu!

Podeli vest

Zemljak Nika Kijrosa legendarni australijski kriket igrač Jan Hili žestoko je opleo po bahatom teniseru zbog Novaka Đokovića

Jan Hili je naglas rekao ono što mnogi misle, a ne smeju da kažu. Da bi Nik jednostavno trebalo da ućuti jer nije Novaku ni do kolena.

Hili je optužio Nika da nije opravdao očekivanja koja su pred njega stavljena pred početak Australijan opena. Nije imao vremena da misli na tenis jer je pljuvao Srbina.  

 

 

Smatra da Kirjos i Đoković nisu nikakvi rivali na terenu. 

- Oni nisu žestoki rivali. Možda su lični, ali ako Kirjos misli da je rival sa Novakom na terenu mora još mnogo da se trudi. Đoković trenutno ne bi trebalo ni da zna za Kirjosovo ime. Nik je pukao bez kredibiliteta - rekao je Hili i dodao:

Foto: reuters

Novak Đoković godinama je na udaru Nika Kirjosa

- Prestanite da se igrate sa Đokovićem, momkom koji je osam puta osvajao ovaj trofej. Nik se ponašao kao superzvezda, ušao je u treću rundu i tu je stao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lavica

pre 3 godine

Lepo rečeno, umesto da je nešto uradio na svojim mečevima i da je bar do polufinala došao, on je opterećen Novakom i samo mu je on u glavi pa zato i ne može da igra tenis, preokupiran je Novakom....ajde više mu sjaši sa vrata ti australijanac i ne pričaj neke nebuloze nego igraj taj tenis, ako ne onda skupljaj loptice, to ti je najbolje da radiš od svega......

069

pre 3 godine

Iznenadjen sam da Australijanac ovako prica? Razbio je Nika. Tacno od reci do reci. Napokon da neko zine sa tog kontinenta, i kaze , dosta bre vise, ko si ti Kirjosu da pljujes nekoga kome nisi ni do kolena, niti ces ikada biti. U misju rupu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija