• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2021

13:39

MORAĆE KLINCI DOBRO DA POMERE ZADNJICU... Novak zapalio atmosferu pred finale u Melburnu!

Tenis

MORAĆE KLINCI DOBRO DA POMERE ZADNJICU... Novak zapalio atmosferu pred finale u Melburnu!

Podeli vest

Novak Đoković će se u nedelju (09.30) boriti za deveti trofej na Australijan openu i to protiv Rusa Danila Medvedeva

Prvi tenisert sveta je nepobediv u finalu na Rod Lejver areni, osto je još samo jedasn korak.

Nije bilo lako , u trećem kolu protiv Tejlora Frica se povredio, ali stisnuo zube i pobedio. Potom je pao i Miloš Raonić, pa Aleksandar Zverev i u  polufinalu Rusa Aslan Karacev.

- Bila je prava rolerkoster vožnja zbog povrede. U trećem kolu se nadvio oblak sumnje, posle meča sa Fricom nisam uopšte trenirao između mečeva - kazao je za Eurosport Novak pred finale. 

Ali, pred okršaj za novi trofej, deveti u Melburnu, a 18. u karijeri, ima dobre vesti.

- Uvek volim da se testiram kroz mečeve tokom turnira. Na taj način ulazim u turnir, u formu. U poslednjih nedelju i više dana sam testiran na nekoliko nivoa. Ali, u veoma sam dobroj poziciji i situaciji, kako igram, kako se osećam, to je sve veoma ohrabrujuće pred finale.

Foto: Reuters

Novak Đoković je spreman za finale i Rusa Danila Medvedeva

Preti sve ozbiljnije nova generacija. Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Aleksamdar Zverev su veći, krupniji, snažniji. Sigurno ima pritiska. 

- Pritisak je uvek tu. Uvek se priča o dolasku novih generacija, smeni. Ali, u ralnosti to se ne dešava. Možemo danima diskutovati o tome. Uz dužno poštovanje prema tim momcima, moraju još mnogo da rade. Mi im nećemo to tek tako predati. Nateraću ih da pomere zadnjicu da bi uspeli u tome.  

Joga je Novakovo tajno oružje.

- Joga je tajna svega. Ovo je bilo jedno od najboljih istezanja koje sam imao - rekao je Nole dok je gledao snimak istezanja pred meč trećeg kola.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija