• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2021

14:17

O NOVAKU NIKO OVAKO NIJE PRIČAO! Neverovatno! Kakve reči Rusa pred veliko finale!

Tenis

O NOVAKU NIKO OVAKO NIJE PRIČAO! Neverovatno! Kakve reči Rusa pred veliko finale!

Podeli vest

Danil Medvedev, rival Novaka Đokovića u finalu Australjan opena (nedelja, 09.30), održao je mnogima lekciju pred veliki duel sa prvim teniserom sveta

Nole pred finale malo pecnuo Rusa, poručio je generaciji koja dolazi da će morati žestoko da se potrudi da bi sknuli sa trona njega, Rafaeka Nadala i Rodžera Fedrera. 

- Verujem mu. Znam da ću morati da prikažem svoj najbolji tenis, ako želim da ga pobedim. Trijumf protiv njega u finalu je možda nešto najveće u svetu tenisa. Volim Novaka kao igrača i kao osobu. Iskreno ne vidim ništa loše u njegovim rečima. I ne treba mi veća motivacija od toga što igram finale grend slem turnira - poručio je Rus i iskreno dodao:

Foto: reuters

Danil Medvedev obožava Novaka Đokovića

- Novak je favorit jer nikada ovde nije izgubio u finalu. Ja imam ulogu izazivača. Borim se protiv momka, koji je ovde osvojio osam titula. I srećan sam zbog toga. Volim da igram protiv Đokovića. Uvek su ti mečevi teški i psihički i fizički. On je jedan od najboljih u istoriji našeg sporta. Obojica ćemo imati neku vrstu pritiska. On juri 18, ja prvu gren slem titulu. Ako govorimo generalno, nemam šta da izgubim, iskreno.

U prethodnih sedam mečeva skor je 4:3 za Đokovića. 

- Nije to toliko važno, osim ako nije recimo 10:0 u korist jednog igrača. Svaki od naših duela je različit. Samo smo jednom igrali na gren slemu, baš ovde. Pobedio me u četiri teška seta, iako mislim da tada nisam bio na nivou na kojem sam sada. To što smo već igrali, što ga poznajem, daje mi veće šanse u finalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija