• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2021

14:27

IVANIŠEVIĆ KONAČNO ŽESTOKO ODBRUSIO! Šta su mediji radili Novaku, neko gore to sve vidi!

Tenis

IVANIŠEVIĆ KONAČNO ŽESTOKO ODBRUSIO! Šta su mediji radili Novaku, neko gore to sve vidi!

Podeli vest

Trener Novaka Đokovića, koji je u Melburnu osvojio deveti Australijan open, pričao je šta je sve naš as prošao od počewtka takmičenja

Novak je još jednom dokazao da je možda i najbolji teniser svih vremena. On će 11. marta skinuti sa trona Rodžera Federera, a u Melburnu je osvojio 18. grend slem i ima smao dva menje od Nadala i Federera. 

Od dolaska u Australiju su ga napadali kako je ko stigao i hteo, razlog nije bio potreban.

- Novak je ostao miran i radio baš ono što smo pričali uoči meča. Taktički je bio sjajan, a Danil kao da je odlutao negde u drugom setu -  kazao je Ivanišević posle meča.

Foto: Tanjug/AP

 

- Baš mu je bila potrebna ova pobeda. Ima neko gore ko to vidi, šta su mu mediji radili.

Pokušao je Novak da pomogne igračima u karantinu, pa su ga napali sa svih strana kao da je ubio nekoga. Potom se povredio u trećem kolu i ponovo je bio na udaru.

- Čak su i povredu stavili pod znak pitanja. Doktori su mu dali pravo izbora - neko može da podnese više, a neko manje boli.  Ako Novak kaže nešto - nije dobro. Ako ne kaže ništa - opet nije dobro. Nije lako da se nosi sa svime, ali je pokazao svetu koliko je veliki. Znam kroz kakve bolove je prolazio i na kraju je osvojio turnir. Neverovatno!

Foto: Tanjug/AP

 

Bivši hrvatski teniser rekao je da je Đoković znao s kakvim se pritiskom suočava, kakva su očekivanja, da želi da obori sve rekorde, ali da ga povreda brine.

- Još jednom će snimati povredu, videti šta se dešava, a onda ćemo kao tim odlučiti koji će mu naredni turnir biti. Ne može da igra samo grend slemove. Rafa će sigurno osvojiti još jedan-dva Rolan Garosa, a i Novak je stariji, pa mu je bio potreban ovaj zbog večne trke. Posebno posle US Opena nije bilo lako da se suoči sa svime jer je bio razočaran. Bio je veoma motivisan ovde -  dodao je Ivanišević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija