• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2021

14:41

NOVAK IM SVE SASUO U LICE! Osetio sam kad je mišić pukao, doktori mogu da potvrde! Mediji? Nije fer! /FOTO/

Tenis

NOVAK IM SVE SASUO U LICE! Osetio sam kad je mišić pukao, doktori mogu da potvrde! Mediji? Nije fer! /FOTO/

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle osvajanja devetog Australijan open u karijeri priznao je da je to bio jedan od najtežih turnira u karijeri

Srbin je u finalu pobedio Danila Medvedeva 7:5, 6:2, 6:2, a potom je na konferenciji za medije priznao da mu je trofej posebno važan zbog svega sa čime se suočio tokom njega i pred početa Ozi opena.

- Ovaj turnir je bio jedan od najtežih emotivno, da budem iskren. Bili smo u karantinu, mnogo toga se pisalo u medijima posle pisma koje sam poslao organizatorima… Bilo je teško nositi se sa tim. Onda sam se povredio u trećem kolu. Bio je to rolerkoster. Ali mislim da to pobedu čini još slađom. Mnogo pozitivnih utisaka nosim sa ovog turnira, bez sumnje - rekao je Novak.

Foto: Tanjug/AP

Sam protiv svih, Novak Đoković

Protiv Frica u trećem kolu se povredio, bilo je onih koji mu nisu verovali. 

- Bilo je kidanje mišića. Mislim da nikada to nisam doživeo. Odmah sam osetio kako je puklo. Nije delovalo realno da ću moći da igram. Dva sata pred meč četvrtog kola sam stao na teren i delovalo je ok, bol je bio podnošljiv, ali sam morao da prihvatim da igram sa bolom. MRI je pokazao kidanje. Ljudi sumnjaju u to. Razumem to. Ali imam doktore koji mogu da potvrde da je tako. Za mene je to bila velika prepreka i izazov. Nisam trenirao slobodnim danima. Dobro je da sam ih imao, jer sam mogao da se oporavim. Od 14 sati dnevno, koliko sam bio budan, 10 sam radio sve što mogu da se oporavim. Uspeo sam. Zahvaljujem svom fizioterapeutu. Možda imam veliku mogućnost da se oporavim. Na kraju krajeva, ovo je velika lekcija za mene.

Fric je dao provokativnu izjavum, a pridužio mu se čak i Nadal.

Foto: Tanjug/AP

 

- Bilo je nefer, ali nije prvi ni poslednji put. Nisam dozvolio da me to ometa, osvajanje titule je moj odgovor. Tokom ovih godina sam postao čvršći, izbegavam da me te stvari dotiču, fokusirao sam se na ono što mi je najvažnije - rekao je Novak o tretmanu medija kada je u pitanju povreda.

Srpski teniser je potvrdio da će napraviti pauzu po povratku iz Melburna.

- Proces oporavka nije gotov. Uradiću još jedan MRI pre nego što krenem kući. Ali uzeću malo vremena, napraviću pauzu. Ne znam koliko će to trajati.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija