• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2021

11:33

REČI SRĐANA ĐOKOVIĆA ĆE PODIĆI PRAŠINU! Mrze Novaka jer dolazi iz Srbije i jer je najbolji na svetu!

Tenis

REČI SRĐANA ĐOKOVIĆA ĆE PODIĆI PRAŠINU! Mrze Novaka jer dolazi iz Srbije i jer je najbolji na svetu!

Podeli vest

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, koji je osvojio deveti Australijan open i 18. grend slem u karijeri, kaže da teško podnosi nepravde koje trpi od strane kritičara

Đoković kaže da Novak ne daje povoda da ga mrze, kritikuju...

- Tako se ponašaju i prema nama kao zemlji, pa i prema njemu kao pojedincu. To je jedini način da ga spreče. Sve će uzeti i ovako, samo su produžili agoniju još godinu dana. Umesto da se predaju i da shvate da je Novak najbolji. Teško podnosi nepravde. Ova užasna priča o filmu Gage Antonijevića je pokazala koliko mi imamo strašnih problema. Svako od tih naroda oko nas ima nekih problema oko nas. Zašto je to tako? Ne znam. Verovatno je to zato što smo najbolji i što nikada nikoga nismo napadali, nego smo branili svoje - rekao je Srđan u jutarnjem programu Hepi TV.

On je rekao da će Kosovo i Metohija uvek biti sveta srpska zemlja, bez obzira na to ko na njoj živi.

- To je svrha našeg postojanja na ovom svetu. Tamo ima 2000 srpskih manastira i crkava i to će uvek biti srpska zemlja - rekao je Đoković.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković jači od rivala i povreda

- Moraće da prihvate da je Novak najbolji teniser i jedan od najboljih sporista na svetu! To je konačno! Rezultati koje Novak postiže mu daju snagu u svemu što izgovori i radi. On je najbolji sportista i dolazi iz Srbije - rekao je Đoković na "Hepiju".

Prete opasno mlade generacije.

- Mladi teniseri koji dolaze su fantastični. Kolo sreće se orkeće, većina njih je iz Rusije. Zapadnjaci moraju da shvate da i mi znamo da udaramo lopticu. Oni su mislili da mi to ne znamo, ali Novak je sve to promenio. Medvedev će biti veliki šampion, ali će morati da sačeka ga Novak, Nadal i Federer završe karijeru. 

Foto: Tanjug/AP

 

Govorio je i o načinu na koji se Novak ponaša prema ostalim teniserima.

- Novak zna šta smo mi prošli. Nikada nije imao podršku od Nadala i Federera. Ne bori se za sebe, bori se za mlade. Odrekao se milion dolara. Snimamo nešto o svim Novakovim lepim manirima tokom cele karijere. Kako se ponaša prema svima, kako pruža ruku kada izgubi. Nikada nije dobio nagradu za fer-plej. Novak je rezultatima pokazao da nismo najgori na svetu i da nemamo čega da se živimo. On je član svake normalne kuće u ovoj zemlji. Možda samo dva posto ljudi ne razmišlja tako. Narod prihvata Novaka kao član porodice. On je mom ocu produžio život, samo je čekao njegove mečeve. I takvih slučaja je mnogo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sara

pre 3 godine

Mrze ga pakosni i zlobni zato što je najbolji i kao teniser i kao čovek!!!!. Ali Nole, glavu gore, mi te volimo, anjih neka ubije mržnja!!!.

JOVAN

pre 3 godine

Novak je uzdigao i tenis kao sport,beli sport,kako ga rasisti oni isti koji mrze Novaka nazvaše,oni isti koji su prisvojili i oteli sve što su mogli od sporta do resursa.Teško je njima da shvate fer pley,teško je da shvate da su srbi ti koji imaju SvetoSavlje,da srbi veruju u slobodu i pravo na istu za svakog,problem je u njima i neka im je Bog u pomoći.

zdenko

pre 3 godine

Bravo za Srdjana. Bravo za porodicu Djokovic.

Beki

pre 3 godine

Sve sto je rekao je prava istina , ali je isto rekao da beogradska stampa prenosi sve negativno sto govore ti sto meze Srbe i Novaka ,a nisu Novaku ni do klena. Zasto Srbske novine to rade? Dali su ti "novinari" svesni da Srbija i Srbi mozda nikad nece vise imati nekoga kao sto je Novak Dokovic da je to dar sa neba i zato ti sto mrze Srbe ne moraju dobiti podosku u Beogradu, ali na zalost iz Beograda se siri puno mrznje prema Srbima sto je strasno da stasnije ne moze biti.

KM

pre 3 godine

Bravo zemo, ništa dodati ni oduzeti. Kosmet je ponosan na Djokoviće!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija