• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2021

19:41

KRAJINOVIĆA ČEKA PAKLEN POSAO NA STARTU DOHE! LAJOVIĆU LAKŠE!  Evo kada je moguć duel Srba...

Tenis

KRAJINOVIĆA ČEKA PAKLEN POSAO NA STARTU DOHE! LAJOVIĆU LAKŠE! Evo kada je moguć duel Srba...

Podeli vest

Filip Krajinović će na startu predstojećeg turnira igrati protiv šestog nosioca Davida Gofana, dok će protivnik Dušanu Lajoviću biti Marton Fučovič

Duel srpskih tenisera Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića na turniru u Dohi nije moguć pre finala! Ovaj ATP turnir igra se od 8. do 13. marta, a titulu brani ruski teniser Andrej Rubljov.

Zvezda turnira biće Rodžer Federer, koji se posle više od godinu dana vraća na teren! 

Švajcarac će prvi meč će odigrati protiv boljeg iz sudara između Žeremija Šardija i Dena Evansa. Rodžer Federer se nalazi u delu kostura u koji je smešten i Filip Krajinović, a njihov susret nije moguć pre polufinala.

Foto: reuters

Lajović ima lakšeg protivnika na startu od Krajinovića...

Krajinović na putu do Federera može da naleti na Denisa Šapovalova, Frica Tejlora, Lorenca Sonega, a na Lajovića u finalu.

Foto: reuters

Navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju ponovo da gledaju Federera

Sa druge strane, Dušan Lajović nalazi se na suprotnoj strani kostura u kojoj je prvi nosilac Dominik Tim! Austrijanac je kao i Federer slobodan u prvom kolu, a onda bi mogao na Aslan Karacev, najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg Australijan opena.

Ako Dušan Lajović prođe mađarskog tenisera Martona Fučoviča igraće protiv Stena Vavrinke.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MILANOVIĆ JASAN PRED PARTIZAN! Idemo na pobedu!
Fudbal

MILANOVIĆ JASAN PRED PARTIZAN! Idemo na pobedu!

Rad igra neuporedivo bolje ove godine nego minule polusezone! Slavili su tri puta ovog proleća izabranici Milana Milanovića i osokoljeni dobrim rezultatima u nedelju u 17.05 (Arena Sport 1) dočekuju Partizan na Banjici

06.03.2021

17:42

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija