• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2021

14:08

ĐOKOVIĆ UPLAKAN, NAVIJAČI VOLE FEDERERA! Sramna karikatura, Novak je Francuzima prst u oku! /FOTO/

Tenis

ĐOKOVIĆ UPLAKAN, NAVIJAČI VOLE FEDERERA! Sramna karikatura, Novak je Francuzima prst u oku! /FOTO/

Podeli vest

Novak Đoković je u ponedeljak zvanično pretekao Rodžera Federera po broju nedelja na vrhu ATP liste

Očekivano, mnogima se to nije svidelo, neki mediji su stidljivo preneli vest, a neki su opet udarili po Novaku Đokoviću.

L'Ekip se poslednjih nedelja ističe po napadima na najboljeg tenisera sveta. Posle skandaloznog teksta u kojem je jasna mržnja prema Đokoviću, objavljena je i karikatura na račun Srbina i njegovog rušenja večnog rekorda po vremenu provedenom na prvom mestu.

 

 

Novak je prikazan na tronu za prvo mesto, sa lovorovim listom oko glave kao pobednik, ali nije zanimljiv navijačima.

Fanovi su okrenuti ka drugoj strani prema Federeru kome šalju ljubav i podršku nakon što je njegov rekord oboren. Zbog toga su Novaku nacrtali suze i tužan izraz lica. 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZN

pre 3 godine

Mogu da ga poljube ............. Uspešan je, pametan, lep, porodičan, patriota i broj jedan u svakom pogledu. A naš NOLE!

Realno

pre 3 godine

Podrska i Noletu i Federeru, to su izuzetni ljudi, za razliku od Vas, koji bi da lecite komplekse sa tudjim uspesima. Vrlo vazno za karikaturu. To su slobodni mediji u kojima ne sede saucesnici, kao kod nas.

Mima

pre 3 godine

Bravo! Svajcarci cene Federerovu dominantnu osobinu da je izuzetno skroman covek. Oboica odlicni teniseri sa razlicitim temperamentima. Cestitam Novaku, zasluzio je sve sto je ostvario i ponosna sam na njega.

Milisav

pre 3 godine

Pre bi reko da su uplakani oni koji ga mrze,Djokovica boli uvo sta ti gubitnici misle

andjelka

pre 3 godine

Molim, da cestitamo svima koji su uspesni i veoma uspesni. Nece niko da nam da, osim Boga, naseg velikog i prevelikog rada, truda, nenormalnog ulaganja. Da krenemo....... i uspecemo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija