• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.03.2021

18:36

KIKS LAJOVIĆA U DOHI! Mađar bio prejak za Srbina!

Tenis

KIKS LAJOVIĆA U DOHI! Mađar bio prejak za Srbina!

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović poražen je u prvom kolu turnira u Dohi, od Madjara Martona Fučoviča sa 6:7, 3:6

Iako je bio favorit u prvom kolu, Dušan Lajović je ispao na samom startu turnira u Dohi!

Meč izmedju Lajovića, koji je 27. teniser na ATP listi i Fučoviča koji zauzima 46. mesto, trajao je sat i 42 minuta igre.

Foto: tanjug/ap

Nije uspeo da se domogne drugog kola...


Lajović je prvi set izgubio u taj-brejku rezultatom 3:7, dok je u drugom setu Madjar sa dva napravljena brejka došao do pobede.

Fučovič će u drugom kolu igrati sa boljim iz meča u kojem igraju Švajcarac Sten Vavrinka i teniser iz Južnoafričke Republike Lojd Haris.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija