• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2021

00:10 >> 07:32

ĐOKOVIĆ GA JE RASPLAKAO! Španac otkrio šta mu je Novak uradio pre 15 godina!

Tenis

ĐOKOVIĆ GA JE RASPLAKAO! Španac otkrio šta mu je Novak uradio pre 15 godina!

Podeli vest

Španac Garsija-Lopez se prisetio meča drugog kola na Vimbldonu još 2005. godine, s početka karijere Novaka Đokoviča, koji ga je tada raspakao

Đoković je postao najdugovečniji prvi teniser sveta, počeo je u ponedeljak 311. nedelju i oborio rekord Rodžera Federera.

Garsija-Lopez priznaje da ga je tada mladi Novak rasplakao posle meča. Imao je meč loptu a Đoković je pobedio.

- Bio sam frustriran. Pobedio je Monaka u prvom kolu i igrao je veoma dobro. Imao sam dva seta prednosti (6:3, 6:3) i 5:4 u trećem i došao sam do meč lopte. Pogodio sam prvi servis i plasirao viner po strani, linijski je pokazao da je lopta dobra. Prilazio je mreži da mi čestita, ali je iznenada glavni sudija presudio da je lopta u autu. Nastavili smo, imao sam 6:5 i 40:0, ali uspeo je da okrene taj gem, dobije potom taj-brejk i pobedi me. Bio je to jedan od malobrojnih puta kada sam zaplakao kada sam izlazio sa terena - otkrio je 37-godišnji Garsija-Lopez.

Foto: tanjug

Novak Đoković je rekord proslavio u Beogradu sa navijačima

On se prisetio i momenata iz meča 2011. na mastersu u Madridu, te godine je Srbina posle Vimbldona postao prvi na svetu.

- U Madridu 2011. je već sve bilo spremno za njegovo krunisanje, dao mi je u tom meču svega tri gema, 6:1, 6:2.

Foto: tanjug

 


Novak je jednistavno prejak, smatra Španac.

- Nema vidljivih slabosti koje možete da provocirate. Napredovao je iz godine u godinu i nije izgubio tu glad za uspesima. To me najviše impresionira. Logično je da ima tu glad, ali nije prestao igrački da evoluira. Uvek zna kako da se, kao niko oko njega, prilagodi uslovima. Ranije je igrao na jedan način, sada je drugačije, prilagodio se svemu kao Nadal i Federer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Zajedno za Srbiju bez barijera: Biljana Barošević razgovarala sa predstavnicima saveza Udruženja osoba sa invaliditetom o realizaciji zajedničkih aktivnosti
Društvo

Zajedno za Srbiju bez barijera: Biljana Barošević razgovarala sa predstavnicima saveza Udruženja osoba sa invaliditetom o realizaciji zajedničkih aktivnosti

Pomoćnica ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević razgovarala je danas sa predstavnicima saveza Udruženja osoba sa invaliditetom o realizaciji zajedničkih aktivnosti u cilju poboljšanja kvaliteta života osoba sa invaliditetom i njihovih porodica.

05.07.2024

14:11

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija