• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2021

09:28

ISPAO U DOHI I ODMAH SE POVUKAO! Federer doneo neočekivanu odluku

Tenis

ISPAO U DOHI I ODMAH SE POVUKAO! Federer doneo neočekivanu odluku

Podeli vest

Šesti teniser sveta Rodžer Federer odlučio je da se povuče sa turnira u Dubaiju na kom je trebalo da igra sledeće nedelje

On je tu odluku doneo odmah posle ispadanja od Nikoloza Basilašvilija u četvrtfinalu Dohe.

Federer je ovu odluku saopštio putem Tvitera.

Bilo je divno što sam se vratio na ATP turnire, uživao sam u svakom minutu provedenom na terenu u Dohi. Velika zahvalnost timu koji mi je pomogao da dođem do ovde. Ipak, odlučio sam da je bolje da se ponovo vratim treninzima i stoga neću igrati u Dubaiju naredne nedelje - napisao je Švajcarac.

Podsetimo, Federer se na turniru u Dohi vratio na teren posle 405 dana pauze, pobedio je Danijela Evansa, ali je onda morao da položo oružje pred Basilašvilijem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 3 godine

DA SE NOVAK POVLACI SA RAZNIH TURNIRA KAO FEDERER RAZAPELI GA PO MEDIJIMA,OVO MU JE DESETI TURNIR NA KOJEM IGRA I U POSLEDNJEM TRENUTKU OTKAZE.OBRAZ KAO DJON.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija