• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2021

11:49

KORONA PROUZROKOVALA PROBLEME! Krajinović se oglasio na Instagramu

Tenis

KORONA PROUZROKOVALA PROBLEME! Krajinović se oglasio na Instagramu

Podeli vest

Srpski teniser Filip Krajinović je zarobljen u Dohi i ne može da je napusti

Krajinović je sa turnira u Dohi ispao još u utorak od Davida Gofana, ali zbog problema sa koronavirusom ne može da napusti Katar.

Naime, njegov fizioterapeut je pozitivan na Covid-19, pa zbog toga i on mora da bude u samoizolaciji.

Želim da vas obavestim da je moj fizioterapeut Vlade pozitivan na koronavirus i obavešten sam da moram da budem u samoizolaciji narednih nekoliko dana. Opet ću da se testiram i nadam se da će biti sve u redu - napisao je Filip na Instagramu.

Krajinović je trebalo sledeće nedelje da učestvuje na turniru u Dubaiju, ali sada nije sigurno da li će to biti izvodljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija