• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2021

09:28

IMA DA PRŠTI NA SVE STRANE! Osim Novaka, na Serbia openu igraju još dva grend slem šampiona i ljubimac svih navijača

Tenis

IMA DA PRŠTI NA SVE STRANE! Osim Novaka, na Serbia openu igraju još dva grend slem šampiona i ljubimac svih navijača

Podeli vest

Teniski turnir u Beogradu, Serbia open, održaće se od 19. do 25. aprila, a biće najjači do sada

Odavno je poznato da će u srpskoj prestonici igrati Novak Đoković, ali niko nije očekivao da će još nekoliko igrača iz samog krema svetskog tenisa doći u Beograd.

Poznati teniski novinar Luka Fiorina je otkrio da će na Serbia openu zaigrati aktuelni šampion US opena i četvrti reket sveta Dominik Tim, kao i trostruki grend slem šampion Sten Vavrinka.

Osim njih, u kosturu će se naći i 12. igrač planete Gael Monfis koji garantuje pravu zabavu  navijačima.

Među nosiocima bi trebalo da budu još Dušan Lajović i Filip Krajinović, mada s obzirom na to da se polako prijavljuju igrači iz samog vrha, možda njima 27. i 32. pozicija na ATP listi ne budu garant za poziciju favorita.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija