• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2021

16:02

ŠVARCMAN IMAO ŠTA DA KAŽE O NOVAKU, RAFI I RODŽERU! Definitivno nije kompleksaš poput nekih!

Tenis

ŠVARCMAN IMAO ŠTA DA KAŽE O NOVAKU, RAFI I RODŽERU! Definitivno nije kompleksaš poput nekih!

Podeli vest

Deveti teniser sveta, Dijego Švarcman, rekao je da Nole, Nadal i Federer uvek gledaju da nauče nešto novo i da uspevaju jedni druge da teraju da uvek budu bolji

Dijego Švarcman još jednom je, gospodski, pohvalio tenisku trojku Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera!

Foto: Tanjug/AP Photo

Nije štedeo reči hvale na Novaka, Nadala i Federera

Argentinac je bez trunke sujete komentarisao rivale!

Rodžer Federer, Rafa Nadal i Novak Đoković su uradili mnoge stvari, ali najvažnije je što uvek žele da budu još bolji. Čak i danas smatraju da mogu nešto da nauče. Vidite ih kako treniraju i kako jedan drugog teraju da budu još bolji - kaže Švarcman.

Foto: reuters

 

Pre Švarcmana, Danil Medvedev je istakao je da veoma ceni Novaka Đokovića i smatra da će on nadmašiti sve rekorde u tenisu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija