• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.03.2021

18:07

MEDVEDEV POKORIO MARSEJ! Rus dodao još jedan pehar u kolekciju! NADAL više NIJE drugi!

Tenis

MEDVEDEV POKORIO MARSEJ! Rus dodao još jedan pehar u kolekciju! NADAL više NIJE drugi!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev osvojio je titulu na turniru u Marseju, pošto je u finalu pobedio 93. igrača sveta Francuza Pjera Iga Erbera posle tri seta, 6:4, 6:7, 6:4

Treći teniser sveta osvojio je titulu u Francuskoj nakon što je pobedio posle dva sata i 11 minuta. On je tri puta oduzeo servis protivniku, imao je 13 as udaraca i spasio je četiri od pet brejk lopti.

Medvedev će od ponedeljka biti drugi teniser sveta, a tu poziciju će preuzeti od Španca Rafaela Nadala. On će postati prvi teniser van "velike četvorke" koji će držati drugo mesto na ATP listi, još od jula 2005. godine i Lejtona Hjuita.

Medvedev je osvojio 10 titula, od kojih šest u dvorani na tvrdoj podlozi.

Erber je u svom četvrtom finalu pokušavao da osvoji prvu ATP titulu u karijeri. On je na putu do finala pobedio Keija Nišikorija, dvostrukog uzastopnog šampiona turnira Stefanosa Cicipasa i Uga Embera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija