• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2021

22:48

OGLASIO SE NAKON INCIDENTA! Džumhur poriče da je PRETIO sudiji! Nisam diskvalifikovan! /VIDEO/

Tenis

OGLASIO SE NAKON INCIDENTA! Džumhur poriče da je PRETIO sudiji! Nisam diskvalifikovan! /VIDEO/

Podeli vest

Damir Džumhur, teniser iz Bosne i Hercegovine oglasio se posle incidenta u Akapulku

Džumhur je ušao u verbalni sukob sa glavnim sudijom meča, nakon čega je diskvalifikovan iako sam teniser tvrdi da to nije istina, te da je on svojevoljno napustio teren. 

 

 

- Dragi mediji ako već prenosite vesti onda se bar potrudite da te vesti budu tačne. Damir Džumhur nije diskvalifikovan. Damir Džumhur je svojevoljno napustio teren, zbog ponašanja i odluka glavnog sudije koje nisu bile objektivne ni koretkne. Još jedan jako bitna stvar koja može da se pročita na portalima je da sam pretio nekoga da ubijem? Da li ste vi ljudi svesni šta to uopšte znači i otkud vam to uopšte? Otkud ta zloba da se takve stvari pričaju uopšte? Od medija se očekuje da objektivno, korektno i istinito prenose informacije, a ovog puta je to izostalo - napisao je Džumhur na svojoj Instagram priči.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija