• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2021

08:11

ŠOKANTNA ODLUKA FEDERERA, NAVIJAČI NE MOGU DA VERUJU! Ne ide na Olimpijske igre, odustao je zbog žene?

Tenis

ŠOKANTNA ODLUKA FEDERERA, NAVIJAČI NE MOGU DA VERUJU! Ne ide na Olimpijske igre, odustao je zbog žene?

Podeli vest

Rodžer Federer po svemu sudeći priprema navijače za odlazak u penziju, jer jedan od najboljih tenisera u istoriji navodne neće igrati na Olimpijskim igrama u Tokiju

Rodžer Federer se vratio na teren posle godinu dana. A nakon što je eliminisan već u drugom meču u Dohi otkazao je učešće na dva turnira.

Povukao se sa turnira u Dubaiju, a potom i u Monte Karlu. Švajcarski mediji pišu da bi mogao da odustane i od učešća na Olimpijskim igrama. 

Federer bi po pisanju švajcarskog "Blika" mogao da propusti i Olimpijske igre u Tokiju, posebno ako bude doneto pravilo koje mu ne ide na ruku.

Foto: Reuters

Rodžer Federer ne ide u Tokio bez porodice

Federer ne želi da bude odvojen od porodice nekoliko nedelja, zbog toga nije igrao ni na Australijan openu, prvom grend slemu u sezoni. Takođe, organizatori Olimpijskih igara neće dozvoliti boravak nesportista u "selu", naravno zbog predostrožnosti oko koronavirusa.

Bivši teniser Andrea Sa, koji je u Teniskom savezu Australije, objasnio je da u telefonskom razgovoru sa Rodžerom saznao da "Mirka ne želi da provede dana u hotelskoj sobi sa četvoro dece".

- Glavni razlog je karantin. Pričao sam sa njim pre mesec dana i imao je dve opcije. Mogao je da dođe sa celom porodicom i da svi zajedno budu u karantinu. Proble je što Mirka i njihova deca ne bi mogli da napuste hotelsku sobu. Morali bi dana da provedu u četiri zida. Samo igrači mogu da izađu na trening... - otkrio je Sa pre nekoliko meseci.

Odluka će definitivno biti doneta tokom narednih nekoliko nedeljama. U slučaju da Međunarodni olimpijski komitet (MOK) odluči da sportisti ne mogu da borave u Tokiju sa porodicom, najverovatnije će se Rodžer Federer povući sa turnira, pošto želi da bude sa suprugom Mirkom i četvoro dece. 

Foto: Reuters

 

Federer inače ima jedno zlato sa Olimpijskih igara, ali u dublu (2008), dok je u singlu osvojio srebro (2012) i ovo mu je sigurno poslednja prilika. Olimpijske igre održavaju se od 23. jula do 8. avgusta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 3 godine

Ne iznacuj glupi izgovor bolje reci moja karijera je gotova a ne pirodica pa staje onda i sa drugim sportistima pa imaju i oni porodice.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija