• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2021

14:10

RUS I NEMAC UDARAJU NA FEDERERA! Prekipelo im, neće da ćute i trpe nameštanje!

Tenis

RUS I NEMAC UDARAJU NA FEDERERA! Prekipelo im, neće da ćute i trpe nameštanje!

Podeli vest

Aleksander Zverev je prvi teniser koji je prozvao ATP-a koji novim sistemom bodovanja štiti najviše Rodžera Federera

Podsećanja radi, zbog pandemije koronavirusa odlučeno je da teniserima ostane upisan ili rezultat koji ostvare na ovogodišnjem turniru, ili onaj iz 2019. godine, umanjen za 50 odsto. 

Aleksandar Zverev je izuzetno ljut zbog toga pa je pitao kako je on iza Federera koji nije igrao više od godinu dana.

Grk Stefanos Cicipas je poruči da mu ne smeta novi sistem, ali je Nemac dobio podršku Rusa. Mladi  Andrej Rubljov koji je nedavno osvojio titulu na turniru u Roterdamu s razlogom je ljut.

Foto: reuters

Aleksandar Zverev dobio podršku od Rusa

- Kada bismo imali normalan sistem, ja bih po njemu bio na četvrtom mestu, tako sam izračunao. Šta onda mislite da je bolje za mene, da budem broj osam ili broj četiri? Po sistemu koji sada važi meni je teže da budem četvrti nego osmi - jasan je bio Rus. 

Videćemo da li će pored Rusa i Nemca smeti još neki mlađi teniser da udari po ATP i Rodžeru Federeru. 

Sve ono zašta se bori Novak Đoković, koga su osudili jer je osnovao novi savet igrača i zbog toga se našao na udaru, sada je još jasnije da nije uzaludno. Teniseri su nezadovoljni ali uglavom ćute, malo je onih koji smeju da podignu glas kao Novak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59