• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2021

10:56

O OVOME SVI ĆUTE, NEMAC OTKRIO ISTINU! Žestoke optužbe na račun Federera i Nadala! Novaka baš briga!

Tenis

O OVOME SVI ĆUTE, NEMAC OTKRIO ISTINU! Žestoke optužbe na račun Federera i Nadala! Novaka baš briga!

Podeli vest

Dirk Hordorf, aktuelni potpredsednik Teniskog saveza Nemačke, a nekada trener Janka Tipsarevića, opet je prozvao Rodžera Federera, ali i Rafaela Nadala ovog puta

Dirk Hordorf je pre nekoliko meseci kritikovao ATP i Rodžera Federera, jer smatra da je Švajcarac direktno uticao na to da se održi u vrhu liste najboljih tenisera na svetu.

ATP je nedavno uveo nova pravila i sistem "zaštićenog plasmana", za koji Aleksander Zverev kaže da je nepravedan, a pobunio se i Andrej Rubljov.

Hordorf  je objavio post na Fejsbuk i kritikovao Rodžera Federera, ali i Rafaela Nadala, a pomenuo je i Novaka Đokovića. 

- Mnogi imaju problem da shvate kako funkcioniše sadašnji ATP renkging sistem. Sve je zapravo jednostavno. Rodžer Federer može da bira koji će da bude na ATP listi bez da odigra ijedan meč! Rodžer se nalazi u veću igrača i to ga čini srećnim - kazao je Nemac pa prešao na Nadala:

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer opet na udaru

- Nadal je srećan jer će moći tri godine da zadrži bodove. Gle čuda i on je u veću igrača!

Pomenuo je i Novaka Đokovića.

- Đokovića sistem ne interesuje. On je prvi i šta ga briga ko je iza njega. Tako da je i on srećan – objašnja ovaj iskusni nemački trener koji je vodio računa i o karijeri Vaseka Pospišila.

Izgleda da je Nemac zaboravio da je Novak Đoković osnovao novu uniju tenisera kako bi pomogao igračima. Ali, osim toga što nema podršku ovih što sada kukaju, nisu mu dozvolili da bude deo Saveta igrača, kako bi se borio za tenisere.

Foto: reuters

Rafael Nadal

Nemac nije zaboravio ni Endija Mareja. 

- On ne pobeđuje. On dobija specijalne pozivnice. Sve dok je tako što bi morao da napreduje na rang listi. A za ostale... ma koga briga! Evo Medvedev je drugi na svetu i nikoga to ne interesuje. Zverev i Rubljov su besni i šta sa tim? Rubljov je osvojio pet titule prošle godine i i dalje je lošije plasiran od Federera koji nije igrao 13 meseci! - zaključio je Hordorf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17