• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2021

18:24

GORE DRUŠTVENE MREŽE! Novak trenira sa vozačem Formule 1 /FOTO/

Tenis

GORE DRUŠTVENE MREŽE! Novak trenira sa vozačem Formule 1 /FOTO/

Podeli vest

Vozač Formule 1 Antonio Đovinaci podelio je na društvenim mrežama fotografiju sa Novakom Đokovićem, nastalu tokom treninga u teretani

Italijan je bio toliko srećan što trenira u istoj prostoriji gde i jedan od najvećih tenisera svih vremena, pa ga je zamolio da se slikaju.

Odmah pošto je fotografija nastala, vozač Alfa Romea je odlučio da se pohvali na Tviteru.

- Da bi bio najbolji, uči od najboljih - napisao je Đovinaci.

 

 

Ubrzo je tu objavu i Novak "ripostovao".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija