• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2021

18:37

SRBIJA POSTAJE CENTAR TENISKOG SVETA! Posle muškog, u Beograd stiže i ženski turnir! Igraće se već na proleće

Tenis

SRBIJA POSTAJE CENTAR TENISKOG SVETA! Posle muškog, u Beograd stiže i ženski turnir! Igraće se već na proleće

Podeli vest

Od 19. do 25. aprila ove godine u Beogradu će se ponovo, posle osam sezona pauze, igrati Serbia open u muškoj konkurenciji, a ubrzo posle toga će prestonica naše zemlje biti domaćin i WTA turnira

Italijanski novinar Luka Fiorino objavio je da će se WTA turnir održati u Beogradu već u maju, a u pitanju će biti turnir serije 250.

- WTA Beograd, nagradni fond 235.000 dolara. Novi turnir je stavljen u WTA kalendar. Događaj će početi 16. maja, iste nedelje kada i turnir u Strazburu - napisao je Fiorino na Tviteru.

 

 

Turnir u Beogradu će se biti poslednja priprema za Rolan Garos, pošto će se igrati nedelju dana pre pariskog Grend slema.

Podsetimo, prošle godine tokom Adria toura je Novak Đoković pričao o želji da Srbija organizuje velike teniske turnire u obe konkurencije.

Mi ćemo se potruditi, da sa TSS, da dovedemo muški i ženski turnir u Beograd. Imamo to kao želju i cilj, a koliko je to moguće zavisi od različitih faktora - rekao je tada Nole.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17