• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2021

11:16

SPREMAJU SE TEKTONSKE PROMENE! Đoković konačno ujedinio tenisere, bore se protiv ATP!

Tenis

SPREMAJU SE TEKTONSKE PROMENE! Đoković konačno ujedinio tenisere, bore se protiv ATP!

Podeli vest

Novak Đokovića i Vasek Pospišil, koji su osnovali PTPA, organizaciji koja okuplja tenisere i pokušava da izbori veća prava za tenisere

Nailaze na brojne prepreke, prvi teniser sveta je zbog toga često na udaru zapadnih medija, a sada je ATP pokazao pravo lice i napao Kanađanina.

Naime, posle jednog sastanka predsednikom ATP-a u Majamiju, Pospišil izašao je na teren,  izgubio živce i otkrio šta se dešava.

- Juče je sat i po vremena na mene vikao predsednik ATP na sastanku igrača, zbog toga što hoćemo da ujedinimo igrače. Je..ni se..nja...- vikao je Kanađanin.

On se izvinio zbog svog ponašanja, a onda su krenule poruke podrške za PTPA! Oglasio se i Novak, podršku je pružio iskusni Ivo Karlović, a potom i veliki broj vrhuskih tenisera. 

Javio se Amerikanac Rajan Herison i podržao  PTPA i istakao da je Pospišil sjajna osoba koja se bori za prava svih. 

- Vasek Pospišil je sjajan momak velikog srca. Potrošio je nebrojeno sati i dobio mnoge glavobolje boreći se za sve igrače. Stres koji je doneo na teren može da ga preplavi uz pritisak koji donosi igranje. Vreme je da se čuje glas igrača -  napisao je Herison označivši u svojoj objavi PTPA. 

 

 

Podrška je stigla i od Džina Iznera koji je istakao da je ono što se desilo samo nezgoda, te da je Pospišil potrošio mnogo vremena kako bi se borio za prava igrača.

Ono što se desilo Pospišilu bila je nesreća. Emocija su izvukle najbolje iz njega i nažalost to se dešava. Ostaje činjenica da je proveo nebrojene sate boreći se za kolege na ATP Tour. Bolji dani su pred Vasekom i igračima - napisao je Izner.

Stiv Džonson je poručio da je vreme da svi igrači stanu zajedno! 

- Moramo da podržimo ujedinjenje igrača na ATP turu. Više nego ikada nam je potreban glas igrača i da se svi ujedinimo - poručio je Amerikanac. 

Konačno! Stali su igrači iza Novaka koji želi da ujedini sve tenisere kako bi se zajedn borili za prava u ATP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija