• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2021

21:50

FEDERER PECNUO NOVAKA! Tačno znam šta treba da uradim!

Tenis

FEDERER PECNUO NOVAKA! Tačno znam šta treba da uradim!

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer vratio se posle godinu i po dana bez tenisa na turniru u Dohi

Ipak, povratak nije prošao baš kako je on očekivao pošto ga je u trećem kolu sa terena počistio Nokoloz Basilašvili. Ulsedio je veliki broj otkazivanja turnira, te je Rodžer skupio svega dva meča od Australijan opena prošle godine. 

Poslednja dešavanja raspalila su priče da li će se Švajcarac ikada vratiti i biti onaj stari, ali se proslavljeni teniser oglasio povodom povratka. Federer je u obraćanju rekao da želi da pobeđuje najbolje.

Foto: reuters

- Želim da osvajam velike turnire i pobeđujem najbolje igrače na svetu. Nisam se vratio da bih igrao drugo kolo u sredini sezone. Tačno znam šta treba da uradim. To je malo san, malo logika ili može da se nazove logičan san - rekao je Federer, a njegova izjava može da se protumači kao indirektan komentar upućen Novaku i Rafaelu. 

Za sada nije poznato kada će se vratiti na tur, ali ističe da trenira naporno.

- Treninzi su mi veoma ozbiljni, iako ne pričam mnogo o tome. Ljudima je jasno da bez toga ne bih ni mogao da se vratim ni da u prošlosti beležim tako dobre rezultate - zaključio je švajcarski as. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beki

pre 3 godine

Lako je njemu, moze da ne igra 2 godine i open ce biti edu 10 kad ga stite ,Novak je bio povreden 3-4 meseca i pao je na 30 mesto, a Federer ne igra vec vise od godinu dana i jos je edu pet ,a nece igrati jos godinu i open ce biti medu 10 igraca.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija