• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

29.03.2021

11:40

ĐOKOVIĆ OTKAZAO STAN U MONTE KARLU! Srbin posle više od decenije neće živeti u Monaku! Evo gde se seli!

Tenis

ĐOKOVIĆ OTKAZAO STAN U MONTE KARLU! Srbin posle više od decenije neće živeti u Monaku! Evo gde se seli!

Podeli vest

Novak i Jelena Đoković godinama žive na relaciji Marbelja-Monte Karlo, a od jeseni će se i zvanično preseliti u grad u Andaluziji * Na ovaj potez odlučili su se zbog Stefanovog i Tarinog školovanja

Prvi reket sveta Novak Đoković sve manje vremena provodi u Monte Karlu, a sada je odlučio da otkaže stan koji je unajmljivao više od decenije!

Trenutno najbolji srpski sportista najavio je pre tačno godinu dana da će se preseliti u Marbelju, gde je i boravio prošlog proleća u karantinu dok je ceo svet bio zatvoren zbog epidemije koronavirusa. 

Živeo u najskupljoj ulici

Više od decenije Nole je živeo u zgradi u Monaku, i to u zvanično najskupljoj ulici na svetu, Aveniji princeze Grejs

 

Porodica u Španiji

Novak i Jelena odlučili su da se presele u čuveno turističko mesto iz više razloga, ali pre svega zbog Stefana (6) i Tare (3) i njihovog obrazovanja.

- Novak i Jelena smatraju da je u Marbelji mnogo veći izbor obrazovnih ustanova, ali i veća mogućnost za socijalizaciju mališana s obzirom na to da je Monte Karlo mnogo manji. Olakšavajuća okolnost za poznati par, koji je često na putu, jeste i to što im veliki deo porodice živi upravo u Marbelji. Novakov mlađi brat Marko zaposlen je na akademiji Pepea Imaza kao trener, godinama živi u Andaluziji sa suprugom Leti iz Brazila, dok i najmlađi Đorđe takođe često boravi u Marbelji iako mu je zvanično prebivalište u Beogradu. Jelenina rođena sestra Marija sa suprugom Budimirom Jovkovićem takođe živi na jugu Španije - objašnjava izvor Informera.

 

 

 

Vraća se u Beograd

 

Srđan Đoković, Novakov otac, izjavio je nedavno da će se njegov najstariji sin uskoro vratiti u Beograd kako bi živeo sa svojim narodom. Srđan je najavio Noletov povratak za godinu-dve, a i naš teniser je davao izjave koje idu u prilog tome.
- Lepo je imati opcije za život širom sveta. Ipak, ono što redovno ponosno ističem jeste da je Srbija za mene jedini istinski dom - rekao je nedavno Novak.

Više od decenije Nole je živeo u zgradi u Monaku, i to u zvanično najskupljoj ulici na svetu, Aveniji princeze Grejs. Ipak, osim poreskih olakšica, Novaka za Monte Karlo više ne vezuje mnogo toga. Srpski teniser je pokrenuo biznis u Monaku i otvorio vegetarijanski restoran "Ekvita". Međutim, on ne radi od marta 2019. godine, a otvoren je u aprilu 2016. Razlozi nisu poznati, ali pretpostavlja se da posećenost nije bila na očekivanom nivou, dok je unajmljivanje lokala u Monte Karlu preskupo.

Terasa gleda na more

Novak će sada umesto u stanu, živeti u kući koja se zvanično vodi na njegovog brata Marka.

- Kuća vredi 6,4 miliona evra, rađena je u marokanskom stilu, poseduje travnati teniski teren, teretanu, spa, sto za bilijar, sobu za video-igrice, malu bioskopsku salu i čak devet spavaćih soba i osam kupatila. Veličine je 1.000 kvadratnih metara na placu od 3.500, a samo terasa sa pogledom na more je velika 232 kvadratna metra. Zanimljivo je da je pre nego što je kupio Novak unajmljivao ovu vilu za 10.000 evra mesečno - zaključuje izvor Informera.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 3 godine

Konačno će moći porez da plaća u Srbiji.... bravo

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija