• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2021

09:56

ĐOKOVIĆ I TENISERI RUŠE ATP! Pobuna, još jedan igrač uz Srbina!

Tenis

ĐOKOVIĆ I TENISERI RUŠE ATP! Pobuna, još jedan igrač uz Srbina!

Podeli vest

Novak Đoković je pokrenuo novu asocijaciju igrača, PTPA, u cilju boljeg tretmana slabije rangiranih igrača, ali nailaze na veliki otpor u ATP

Novak Đoković trpeo ogromne kritike zbog toga što želi da ujedini tenisere kako bi se zajedno borili i rešavali probleme. 

Vasek Pospišil je digao buru, otkrio je tada javno da je situacija usijana, neslaganje ATP i PTPA dostiže vrhunac. 

A, igrači su konačno progledali, videli su da je Novak u pravu. PTPA je dobio  podršku od Džona Iznera, Miloša Raonića i drugih igrača, a sada je nakon svega na strani Đokovićeve i Pospišilove organizacije i Denis Šapovalov.

Javno je rekao da je na strani PTPA i da ta organizacija bolje predstavlja stavove igrača nego sam ATP.

Foto: printscreen

Denis Šapovalov podržao Novaka Đokovića

- Sigurno sam na strani PTPA. Mislim da nismo dovoljno dobro poštovani i mislim da postoji način na koji to može da se poboljša - rekao je Kanađanin.

On je istakao da u ATP-u gotovo niko ne poštuje ono što teniseri rade, uključujući tu i čelnike organizacije i partnere.

- Samo nam govore da idemo da igramo tenis, što nije dobra stvar. Ne treba da govore tako ako smo već nekakvi partneri - podvukao je Šapovalov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija