• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2021

13:10

LICEMERI SU PLJUVALI NOVAKA ZBOG VAKCINE! Teniseri progovorili, ne žele svi da se vakcinišu!

Tenis

LICEMERI SU PLJUVALI NOVAKA ZBOG VAKCINE! Teniseri progovorili, ne žele svi da se vakcinišu!

Podeli vest

Kada je Novak Đoković pre skoro godinu dana rekao da ne zna da li bi se vakcinisao protiv koronavirusa svetski mediji su udarili na njega kao da je nekoga ubio

Srbin je i dan danas na udaru zbog izjave da ne bi voleo neko da ga primirava da se vakciniše, a videćemo šta će reći nakon ankete o vakcinaciji među teniserima.

Pljuvali su Novaka, a ni godinu dana kasnije teniseri nisu voljni da prime vakcinu, uglavom su i dalje oprezni tokom davanja izjava i objašnjavali zbog čega se nisu vakcinisali.

Andrej Rubljov je čak rekao da bi pre izabrao da se ne vakciniše.

- Da budem iskren, ne želim da se vakcinišem. Mislim da su se neki igrač već vakcinisali, ali nisam siguran. Stvarno ne znam šta da kažem. Ako mogu da biram da ne budem vakcinisan uopšte, to bih i izabrao. Nemam neki poseban razlog za to, nisam primao nikakvu vakcinu još otkako sam bio dete i nisam nikada imao problema sa zdravljem. Ne znam, videćemo - rekao je Rubljov.

Foto: ap photo

Andrej Rubljob ne želi da se vakciniše

Arina Sabalenka kaže da ne veruje u vakcine.

- Teško pitanje. Ne verujem u vakcine koje su nam dostupne. Ne želim sada da se vakcinišem i ne želim da se moja porodica vakciniše. Razmisliću dobro o svemu. Ako budem primorana da se vakcinišem, onda ću primiti vakcinu jer se naš život sastoji iz putovanja. Morala bih prvo da se konsultujem sa doktorom jer postoji dva tipa vakcina i tako ćemo odlučiti koja je bolja za mene.

Elina Svitolina bi da malo sačeka.

- Razmišljala sam da se vaknicinišem, ali su mi prijatelji rekli da bi bilo pametnije da malo sačekam jer i dalje postoje nuspojave od vakcina. Da budem iskrena, ne znam šta da kažem, za nekoliko nedelja ću doneti odluku - rekla je Svitolina.

Naomi Osaka nema dilemu.

- Vakcinisaću se sigurno. Bilo kojom vakcinom i bilo kada, čim na mene dođe red - rekla je Naomi Osaka.

Foto: Reuters

Naomi Osaka

Dijego Švarcman je prvo izjavio da neće primiti vakcinu i da njegova porodica ne voli vakcine pa se ni oni neće vakcinisati. Ali, onda se oglasio na Tviteru i rekao da mu engleski nije jača strana. Izgleda da se setio Novaka i kako prođe onaj ko kaža ono što misli, pa je promenio mišljenje.

- Želim da razjasnim nešto. Kada me je Ben Rotenberg pitao o vakcinaciji pričali smo na engleskom jeziku i to nije moja jača strana... Vakcinisaću se kada dođe red na mene, ali se sigurno neću vakcinisati pre moje porodice, kao i pre ljudi kojima je vakcina neophodna. Moj engleski nije bio jasan - objasnio je Dijego Švarcman.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija