• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2021

12:04

NOVE INFORMACIJE IZ PARIZA! Evo da li će Novak igrati na Rolan Garosu!

Tenis

NOVE INFORMACIJE IZ PARIZA! Evo da li će Novak igrati na Rolan Garosu!

Podeli vest

Pitanje odigravanje Rolan Garosa u predviđenom terminu navodno je pod znakom pitanja

Ali, organizatori turnira su se oglasili ekspresno nakon što je u emedjima procirela vest o odlaganju grend slema u Parizu 

Sezona šljake je tu. To je to. To je tvit - napisano je na zvaničnom nalogu Rolan Garosa.

Ovo je odgovor organizatora vlastima u Francuskoj. Francuska ministarka sporta Roksana Marasineanu najavila je da može doći do promene, a Rolan Garos čini sve da termin ostane prvobitan.

Ona je rekla Rojtersu da bi, baš kao i prošle godine, turnir koji je na programu od 23. maja do 6. juna, zbog pandemije korona virusa mogao da se održi kasnije. Turnir u Parizu prošle godine održan je u oktobru, a titulu je osvojio Rafael Nadal.

 

 

 

 

Navijači Novaka Đokovića nadaju se da neće doći do odlaganja Rolan Gaoros, s obzirom na to da Novak  juri najveće rivale po broju najvećih trofeja. Trenutno ima 18 grend slem titula, naspram 20 koliko imaju Rafael Nadal i Rodžer Federer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17