• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2021

11:13

BURA U ŠVAJCARSKOJ! Bahati Federer na udaru zemljaka zbog velelepne vile!

Tenis

BURA U ŠVAJCARSKOJ! Bahati Federer na udaru zemljaka zbog velelepne vile!

Podeli vest

Švajcarci su nedavno napali Rodžera Federera što nije raskinuo sponzorstvo sa Švajcarskom kreditnom bankom, koja ne mari za ekološke standarde i ulaže u fosilna goriva, a sada je ponovo na udaru zemljaka

Rodžer Federer gradi velelepnu vilu na imanju u Rapersvil-Joni na obali Ciriškog jezera, a bila bi odavno završena da nije problema. 

S obzirom na to da je to kuća koja će biti na obali jezera, glas je digla ekološka organizacija "Akva Viva" pošto je utvrđeno da je zemljište imanja zagađeno građevinskim otpadom.

Foto: printscreen

Vila Rodžera Federera

 

Prvobitno su građevinci koji rade za Rodžera Federera tvrdili da nema nikakve opasnosti od zagađenja jezera. Ali i pored toga su dali obećanje da će ukloniti takvo zemljište. Međutim kako to nije urađeno na vreme i krenulo se u izgradnju bez toga - ekolozi su zabrinuti. Da bi se radovi nastavili Federer će morati da prikaže kako će obala izgledati kasnije, a u međuvremenu je cela obala na ispitivanju zbog pomenutog otpada.

Nije to jedina stvar koja koči izgradnju vile, dosta stvari zaštićeno, poput trske. Iz organizacije "Akva Viva" su zadovoljni što je izgradnja stopirana, a i ekolozi će učestvovati u odobravanju ispravljenog projekta koji Federer uskoro treba da pošalje na proveru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija