• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2021

14:10

ĐOKOVIĆ MALO ZARĐAO! Izgubio servis pa se naljutio, na vreme popravio mašinu i plasirao u osminu finala! /VIDEO/

Tenis

ĐOKOVIĆ MALO ZARĐAO! Izgubio servis pa se naljutio, na vreme popravio mašinu i plasirao u osminu finala! /VIDEO/

Podeli vest

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Monte Karla pošto je pobedio Janika Sinera rezultatom 6:4, 6:2

U narednom kolu Đokovića čeka pobednik meča Evans - Hurkač.

Nije bilo lako Novaku u prvom meču na šljaci ove sezone i posle 50 dana pauze. Mašina je malo zarđala, ali na vreme je Nole upalio i nije dozvolio Italijanu da mu uzme set. 

Novak je vrlo defanzivno otvorio meč što je Siner iskoristio, napravio brejk i poveo 2:1. Ali, brzo mu je Srbin sasekao krila, momentalno je vratio izgubljeni servis gem. Popravio je ekspresno mašinu prvi teniser sveta. 

Vezao dva brejka i posle pola sata igre vodio sa 5:2.  Kada je trebalo da stavi tačku na set Novak je poklonio brejk loptu Italijanu. Ali, posle 55 minuta usledio je Novakov urlik kao olakšanje posle osvajanja prvog seta.

Foto: Reuters

 

Pokazao je Siner da je definitivno "mali Novak", pa ako neko može da nasledi Srbina na tronu mogao bi to da bude baš 19-godišnji Italijan. 

U drugom setu, Đoković je lako napravio brejk u četvrtom gemu, a onda prednost potvrdio na svoj servis. Bilo je malo gunđanja i nezadovoljstva kod Novaka i tokom drugog seta, nije sigurno bio zadovoljan igrom, grešio je, ali bio agresivniji. Koristi treću meč loptu posle sat i 36 minuta igre i stavlja tačku na meč.

 

 

ĐOKOVIĆ - SINER 6:4,6:2

 

Foto: reuters

 


TOK MEČA

Drugi set 

6:2 - Kraj! Đoković koristi treću meč loptu posle sat i 36 minuta igre.

5:2 - Imao je Siner sada brejk na servis Đokovića, ali je naš as odigrao vrhunski kada je bilo najpotrebnije i sačuvao gem.

4:1 - Ubacio je Novak u petu brzinu, potvrdio brejk i povećao prednost u setu

3:1 - Sjajno! Brejk pravi Đoković, ima sada lepu prednost koju ipak mora da potvrdi na svoj servis.

2:1 - Đoković je konačno ušao u ritam, nije lako igrati na šljaci posle kiše, ali naš as sve lakše i ubedljivije dolazi do gemova. 

1:1 - Italijan uzvraća istom merom.

1:0 - Ekspresan gem na početku drugog seta za prvog tenisera sveta.

 

 

 


Prvi set

6:4 - Konačno! Posle 55 minuta igre osvaja prvi set.

5:4 - Kada je trebalo da stavi tačku na set Novak je poklonio brejk loptu Italijanu. Siner to koristi i ostaje u igri.

5:3 - Posle mnogo muka Siner dolazi do trećeg gema u setu. Sada Novak servira za osvajanje seta.

5:2 - Ekspresan gem, Đoković je potvrdio brejk i gem ga deli od prvog seta.

4:3 - Brejk! Đoković posle pretrpljenog brejka uzima tri gema u nizu, dva je osvojio na servis rivala i sada vodi u meču.

Pogledajte Novakove patike!

 

 

 

3:2 - Đoković potvrđuje brejk, mada nije to ona igra koju svi očekuju od Novaka. Malo je zarđao, a i ovo mu je tek prvi meč na šljaci, nema sumnje da će biti bolje. 

2:2 - Nije Đoković dozvoliomladom kolegi da potvrdi brejk. Ekspresno je uzvratio udarac, napravio riberjk i vratio set na početak.

1:2 - Greška Sinera iz forhenda, pa sjajan drop-šot Novaka, koji su vrlo defanzivno počeo meč, uzvraća Janik i dolazi do brejk lopte (40:30). Novak je bio u problemu, spasio je prvu, ali ne i drugu brejk loptu i Italijan dolazi do prednosti.

 

 

1:1 - Mučio se  Siner u prvom gemu na svij servis iako je imao 40:15. Napravio je nekoliko grešaka,što je Novak naravno iskoristio za egal 40:40. Gem na kraju posle mnogo muke ipak osvaja 19-godišnji SIner. 

Trenutno nema kiše u Monte Karlu, ali prete neki crni oblaci. 

1:0 - Đoković je samo jedan poen izgubio u prvom gemu protiv mladog Italijana sa kojim nikada do sada nije igrao!

Meč je počeo!

 

 

12.27 - Đoković na terenu posle 50 dana.

 

 

12.11 - Novak Đoković se za prvimeč u Monaku zagrevao sa talentovanim Lorencom Musetijem.

 

 

12.00 - Dobrodošli na Informer.rs, koji će uživo pratiti duel Novaka Đokovića i Janika Sinera u drugom kolu mastersa u Monte Karlu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17